Køkkenleder
Elsker du at være i centrum for nye madoplevelser både i hverdagen og til fester?
Så er det måske dig som er vores nye køkkenleder i Medius.
Hos Medius Holsted er vi lige nu på udkig efter en ny køkkenleder, som er
klar på at inspirere og videreudvikle vores café i et livligt center.
Vi laver mad indenfor både det kolde og varme køkken til virksomheder,
skoleelever, stævner, arrangementer, fester & centrets daglige gæster.
Som køkkenleder vil du få mulighed for at medvirke til udviklingen af
vores køkken og café. Vi værdsætter kreativitet og initiativ, og du vil have
mulighed for at bringe dine egne idéer til bordet.
Vi forventer, at du har en solid grunduddannelse og en passion for at udvikle menuer.
Vi ser gerne, at du har erfaring inden for branchen og evnen til at tilpasse dig et
dynamisk arbejdsmiljø, men du må også gerne være nyuddannet med gå på mod.
Som køkkenleder i Medius i Holsted kan du se frem til:
● At planlægge og styre køkkenets daglige drift
● At styre og planlægge personalets daglige opgaver
● At have ansvar for køkkenets indkøb, kalkulering & omkostningsstyring
● At sikre overholdelse af fødevaresikkerheds standarder og -procedurer
● At skabe menu til alle typer madoplevelser – fra skolemad til større fester
● At arbejde med gode arbejdsgange og processer
● At have modig, idérig og eksperimenterende tilgang til
madlavning med bæredygtighed i fokus
● Udvikling af køkkenet som helhed
Vi tilbyder:
- En spændende hverdag i et team, der gør en forskel.
- En attraktiv arbejdsplads fyldt med aktivitet, gæster og kollegaer.
- Arbejdstiden ligger primært i dagtimerne – aften og weekendvagter forekommer og afhænger af arrangementer.
- En arbejdsplads i stor udvikling, med visionære planer, stolthed og høj kundetilfredshed.
Om os:
·Vi ønsker at være et aktivt og engagerende centrum, hvor alle borgere
kan finde tilbud, der matcher deres interesser og behov.
·Medius Café skal være et sted, hvor gæsterne føler sig hjemme.
Vi lægger vægt på at servere mad, som folk kender og elsker – retter,
der er lavet med fokus på smag og kvalitet. Vi holder fast i de klassiske
danske og internationale retter, som appellerer til enhver smag.
·Vores mad-ud-af-huset-koncept vil fokusere på klassiske retter, der er nemme at servere
og nydes til hverdag f.eks. i forbindelse med madordninger til virksomheder, såvel som til særlige lejligheder.
Vi vil levere velsmagende, enkel mad til alt fra små familiemiddage til større
selskaber, hvor folk kan nyde et godt måltid uden besvær.
·Medius vil være det foretrukne valg, når det kommer til at fejre livets store
og små begivenheder.
Vi skaber skræddersyede løsninger til fødselsdage, jubilæer, konfirmationer og andre
festlige lejligheder, hvor hver detalje tilpasses kundens ønsker.
Vores mål er at levere en oplevelse, der ikke blot lever op til forventningerne, men
overgår dem, så festen bliver et minde for livet.
Er du interesseret?
Vi indkalder løbende ansøgere til samtale indtil den rette kandidat er fundet.
Ansøgning sendes med CV, anbefalinger og referencer til
Centerleder Preben Madsen info@mediusholsted.dk
Har du spørgsmål til stillingen eller er nysgerrig for at høre mere,
er du velkommen til at kontakte Centerleder Preben Madsen på 24492663.
Starttidspunkt er hurtigst muligt, dog senest 1. august 2025 og løn efter aftale.
Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Jobindex