Synes du, det er spændende at arbejde med opgaver inden for laboratoriedrift og databaser? Og har du interesse for GIS-opgaver? Så er du måske den studentermedhjælper, vi har brug for.

Afdeling for Kortlægning og Mineralske Råstoffer ved GEUS søger en studentermedhjælper med tiltrædelse snarest muligt.

Afdelingens hovedområde er den geologiske kortlægning af Grønland, og i stillingen skal du hjælpe til i vores SEM-laboratorium og flyfotolaboratorium, der støtter geologernes arbejde.

Om stillingen

Du vil som vores nye studentermedhjælper blive tilknyttet vores SEM-laboratorium, der undersøger bjergarters mineralsammensætning, og vores flyfotolaboratorium, der producerer geologiske kort.

I SEM-laboratoriet vil dine primære arbejdsopgaver være rengøring og vedligeholdelse af udstyr, assistere med prøveforberedelse (coate samt fjerne coating fra prøver) samt håndtering af data i Excel – herunder udtræk og indtastning af relevante laboratoriedata.

I flyfotolaboratoriet vil du hjælpe med udtegning af geologiske laggrænser fra flyfoto samt digitalisering samt andre GIS-opgaver ved hjælp af ArcGIS Pro.

Derudover vil der sandsynligvis komme andre opgaver og projekter i afdelingen, som du vil få mulighed for at blive involveret i.

Hvem er du?

Du er studieaktiv og i gang med en relevant videregående uddannelse, eksempelvis indenfor geologi eller lignende. Derudover er det vigtigt, at du har interesse for laboratoriearbejde, GIS og geologisk forskning.

Vi lægger desuden vægt på, at du er omhyggelig og har sans for detaljer. Du skal kunne arbejde selvstændigt med dine opgaver, men det er også vigtigt, at du har gode samarbejdsevner samt evner at tage initiativ og ansvar.

Vi er dine nye kollegaer

Du bliver en del af Afdeling for Kortlægning og Mineralske Råstoffer, hvor vi forsker i de grønlandske bjergarters sammensætning, deres geokemi og mineralogi samt bjergarternes dannelse og udvikling. Vi benytter denne viden til blandt andet at vurdere mulighederne for rentable forekomster af mineralske råstoffer til gavn for samfundets udvikling. Til vores arbejde råder vi over avancerede analyseinstrumenter inden for både grundstof- og isotopbestemmelse og analytisk mikroskopi.

Et af afdelingens vigtige arbejdsområder er den fortsatte geologiske kortlægning af Grønlands undergrund. Udover de ovennævnte metoder optager, analyserer og bearbejder vi stereobilleder af fjeldområder i vores fotolaboratorium, som giver vores geologer et stærkt værktøj til detaljeret 3D geologisk kortlægning i såvel kilometer- som meterskala.

Vi er ca. 30 medarbejdere i afdelingen fordelt på bl.a. forskere, konsulenter og laboranter.

Et arbejdsmiljø med fokus på faglig udvikling og trivsel

Der er mange gode grunde til, at du skal vælge et arbejdsliv i GEUS.

Vi er en mangfoldig medarbejderskare på cirka 300 engagerede medarbejdere. I GEUS er tillid og fleksibilitet nøgleord. Arbejdsmiljøet er levende, uformelt og internationalt.

Vi prioriterer faglig udvikling, blandt andet ved at tilbyde adgang til kurser og anden efteruddannelse. Det sociale er også vigtigt i GEUS, og vi har for eksempel et rigt foreningsliv med personale- og kunstforening.

I GEUS prioriterer vi den enkelte medarbejders generelle trivsel højt. Vi prioriterer, at personaleledere er tæt på medarbejderne, og vi har fleksible arbejdstider, der muliggør, at du kan tilrettelægge dit liv, så der er plads til det, der betyder noget for dig.

Derudover har vi træningsfaciliteter med tilknyttet fysioterapi på arbejdspladsen.

Løn og ansættelsesforhold

Du bliver ansat som studentermedhjælper på ca. 10 timer/uge med stor fleksibilitet i forbindelse med f.eks. eksamensperioder.

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) i staten.

Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner.

Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle interesserede uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Yderligere oplysninger

Hvis du ønsker supplerende oplysninger, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Mikael Pedersen på tlf. 2221 6575, e-mail: mp@geus.dk eller seniorforsker Nynke Keulen på tlf. 9133 3873, e-mail: ntk@geus.dk.

Er du interesseret?

Hvis du er interesseret i stillingen, hører vi gerne fra dig. Din ansøgning skal være vedlagt dit CV samt relevante eksamenspapirer på dansk eller på engelsk.

Ansøgningen sendes via GEUS’ hjemmeside senest søndag den 25. maj 2025.

Ansøgninger eller andet materiale modtaget efter tidsfristen vil ikke blive taget i betragtning.

Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Jobindex