Tjener/souschef/afløsere til Danmarks ældste hotel
Hotel Dagmar i Ribe er fra 1581 og dermed Danmarks ældste hotel. Vi er beliggende på torvet i Ribe; en af nordens ældste byer. Ribe og Vadehavet er fyldt med historie og masser af spændende naturoplevelser.
På Hotel Dagmar bliver man en del af et ungt team. Vi har super travlt i højsæsonen, så derfor er det vigtigt, at du kan holde hovedet koldt i stressede situationer.
Hotel Dagmar favner over 3 serveringssteder: En gourmetrestaurant, Vægterkælderen og torvet, hvor vores gæster har direkte udkig til Ribe Domkirke.
Vi har en uformel stemning, vi har det sjovt og elsker at arbejde. Vores gæster skal have en helhedsoplevelse og service på højt niveau.
Restaurantsouschef:
Vi søger en tjener til i samarbejde med vores restaurantchef at lede driften i vores to restauranter.
Vores gastronomiske restaurant skifter menu hver 2. måned, og selvfølgelig efter sæsonen.
Her ligger vi vægt på danske råvarer og vinsammensætninger på højt niveau.
Restaurant Vægterkælderen er vores bistro/cafe, hvor vi serverer klassisk mad fra forskellige stile.
Her er der en uformel stemning.
Om sommeren har vi rigtig travlt på vores torv, og man kan sammenligne det lidt med Ruths hotel, som
man ser det i deres tv serie. Dog ikke helt så posh! Men meget mere nede på jorden.
Vi er så heldige at have vores egen lille serie om hotellet, som ligger på tv2play 😊
https://play.tv2.dk/serie/tv-syd-hotel-dagmar-tvsyd
Stillingen vil være fuldtid, med opstart hurtigst muligt.
Arbejdsopgaver:
*Sikre højt niveau af service i vores F&B afdeling
*Være med til at lede og drifte F&B afdelingen
*Varer bestilling og vagplanering
*Opfølgning på KPI´er og budgetter
*Være en del af driften og gå forrest i at skabe en unik oplevelse for vores gæster
*Lede vores unge timeansatte tjenere, samt være med til at udvikling vores elever
Løn efter overenskomst og individuel forhandling.
Tiltrædelse hurtigst muligt.
Tjenere og afløsere:
Om sommeren er huset fyldt med gæster. Både på torvet og i vores restauranter. I restauranten er der fokus på gode råvarer, mad og vin. Her kører vi et uformelt, højt niveau med tasting menuer. På torvet og Vægterkælderen er det mere hygge og klassisk mad. Vi forventer ikke erfaring, men de rigtige personer.
Så er du udadvendt, lærenem, hurtig og smilende - så kunne du være den rigtige. Løn og tillæg efter overenskomst.
Vi glæder os til at byde jer velkommen som en del af teamet på Hotel Dagmar.
Ansøgning snarest, vi ansætter løbende.
Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Jobindex