Vi søger til SanGiovanni i Aalborg, en overtjener til vores tjenerteam. Du vil i samarbejde med vores restaurantchef stå for den daglige drift og service af SanGiovanni, som omfatter vores Trattoria, Bar, Selskabslokaler, og Private Dining på vores 1100 kvm store hus fordelt på 2 etager. Vi har åbent alle ugens dage fra kl. 16:30 så det er primært aftenarbejde med vagter, der starter fra eftermiddagstid. SanGiovanni åbnede i 1988 og har været under samme ejerskab siden og vi tilbyder det bedste fra Italien. I køkkenet laver vi alt selv fra bunden og henter råvarer lokalt og fra Italien. Vi har et af landets største sortimenter af Italiensk vin, og generelt vælger vi italienske produkter hvor vi kan, så alt vi tilbyder er med "de italienske briller på". Det er ikke et krav, du har kendskab til italiensk mad og vin. Vi har altid 2-3 tjenerelever i huset, så du vil også komme til at stå for deres oplæring i samarbejde med restaurantchefen og vores tjenerteam består af i alt 12 medarbejdere. Vi arbejder med flg. systemer - Planday, Online POS og Dinnerbooking. Vi forventer:
  • Du enten er faglært tjener eller har flere års erfaring fra faget
  • Du er faglig stærk i de grundlæggende elementer såsom klargøring, opdækning og "mise en place"
  • Du er mødestabil og grundig
  • Du har et godt "servicegen" og vil yde vores gæster en god og positiv service
  • Du kan håndtere en travl hverdag og holder en god tone overfor dine kollegaer
Vi tilbyder:
  • Løn efter kvalifikationer
  • En stabil og god arbejdsplads med plads til den enkelte
  • Vagtplan med fast rul
  • Mulighed for udvikling og kurser
  • De bedste vine og produkter fra Italien
  • Et højt fagligt niveau
Kontakt restaurantchef Signe Frederiksen hvis du vil vide mere eller send din ansøgning med det samme på restaurant@sangiovanni.dk

Om SanGiovanni

SanGiovanni er en af Aalborgs ældste restauranter der siden 1988 har været ejet og drevet af den samme familie. Vi er italiensk og alt hvad vi laver har udgangspunkt i Italien. Vi har et 1100kvm hus i 2 etager hvor vi har Trattoria, Bar, Selskabslokaler, Private Dining og Take Away.

Vi beskæftiger ca. 25 personer, heraf er de fleste faglærte kokke og tjenere og vi har altid elever under uddaannelse.

Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Jobindex