Brænder du for at hjælpe vores ældre i Odense med at få en rolig og tryg nat? Har du hjertet på rette sted og er god til at arbejde selvstændigt, men også godt fungerende i et lille team? Så skal du ikke tøve med at søge.

Er du frisk og tør du gå nye veje? Overvejer du om nattevagter er noget for dig? Lige nu har vi ledige stillinger som afløsere i Natgruppen. Vi søger sundhedsfagligt studerende, som brænder for rehabilitering og har lyst til at indgå i et samarbejde med andre faggrupper, og som brænder for at skabe et trygt, roligt og professionelt miljø for borgerne om natten.

I Natgruppen har vi været igennem en stor udvikling med fokus på fagligheden, og vores nøgleord er, at vi vægter en høj social kapital med en anerkendende tilgang til hinanden og vores ældre i Odense by. Vi værner om vores arbejdsmiljø, og passer godt på hinanden. Vi vægter ærligheden og tillid til hinanden højt, da det har stor betydning for os alle både medarbejder, borgere, samarbejdspartner og leder i Natgruppen.

Om os
I Natgruppen er der ingen opgaver, der ikke kan løses, vi skal bare være lidt kreative og positive og løse opgaven med et smil.

I Natgruppen vægter vi, at arbejdsliv og familielivet er i balance og der er her mulighed for at kunne tilrette sin egen arbejdstid, inden for de gældende regler. I Natgruppen er der plads til forskelligheder, og vi vægter tværfaglig samarbejder højt.

Ældre- og Handicapforvaltningen er organiseret i fem rehabiliteringsforløb. Hvert forløb har fokus på bestemt borgergruppe. Vi er organiseret på denne måde for bedst muligt at kunne støtte borgerne i den aktuelle livssituation, de er i. Det betyder, at vi er lidt mere specialister, end vi er generalister, og det er både godt for de borgere, der har brug for vores faglighed og for os selv, fordi vi kan fastholde et skarpt, fagligt fokus på bestemte borgergrupper.

Natgruppen arbejder ind i, og på tværs, af de fem forløb, men hele tiden med forløbets fokus og med udgangspunkt i borgerens mål. Vi arbejder ud fra de personalepolitiske værdier og medarbejdergrundlaget i kommunen, som derfor naturligt præger vores hverdag.

Natområdet består af forskellige plejeboliger, bosteder indenfor handicap, psykiatri-, og hjerneskadeområdet, samt syge- og hjemmeplejegrupper i Odense. Medarbejderne i Natgruppen betjener hver nat ca. 2.400 borgere. Der er ansat ca. 160 medarbejdere, fordelt på social- og sundhedsassistenter, pædagoger, sygehjælpere, social- og sundhedshjælpere og pædagogiske assistenter.

Om dig
Vi håber du besidder mange af følgende punkter:
  • Er i gang med en sundhedsfaglig uddannelse
  • Positiv
  • Har en rehabiliterende tilgang til borgerne
  • Har flair for IT og gerne kendskab til Nexus
  • Er mundtligt velfunderet
  • Trives med at arbejde om natten, og er mødestabil
  • Gerne kørekort
Vi tilbyder
Hvis du vælger at arbejde i byens bedste natgruppe kan du se frem til:
  • En spændende arbejdsplads med mange bolde i luften
  • Gode muligheder for at udvikle dine kompetencer i hverdagen
  • Gode og fagligt dygtige kollegaer
  • En rehabiliterende forvaltning
  • Højt humør
Det er muligt at blive ansat som timelønnet afløser, eller ansat på timer alt efter hvad du ønsker f.eks. 8 eller 16 timer ugentligt.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Vil du vide mere?
Er du velkommen til at kontakte rehabiliteringsleder Pernille Hilbert på 65 51 39 37, phja@odense.dk eller assisterende rehabiliteringsleder Rachel Lundtoft-Sejten på 65 51 39 37, rnsej@odense.dk eller assisterende rehabiliteringsleder Camilla Hedegaard på 65 51 39 37 eller clohe@odense.dk.

Det praktiske
Ansøgningsfristen er den 21. juni 2024. Vi afholder samtaler løbende.

Skriv venligst i din ansøgning at du fandt jobbet på Jobindex