Er du motiveret af at gøre en forskel for kunder, så de kan udvikle deres forretning og indfri virksomhedens aspirationer? Tiltaler det dig, at du via dit arbejde er med til at bidrage til vækst og innovative løsninger, der gavner vort samfund?

Hvis svaret er JA, så er du måske vores nye Business Advisor med solide analytiske evner og solidt kundefokus i Erhverv Nordsjælland. Hos os får du en vigtig rolle i forhold til servicering og kontakt til kunder i en portefølje af mellemstore og større virksomheder.

Erhverv Nordsjælland er en del af vores Finanscenter Hillerød, som desuden består af en investerings-, Private Banking- og Privat afdeling – samlet 80 dygtige kolleger i centret. Vi betjener en betydelig del af Danmarks store og mellemstore virksomheder. Vores team er præget af høj kompetence, god stemning og fokus på løsninger af komplekse kundebehov i et spændende marked. Vi har et miljø med højt til loftet, spændende kunder og høj medarbejdertilfredshed.

Bidrag til en god kundeoplevelse

Som Business Advisor er du assisterende rådgiver på de mest komplekse kunder i afdelingen. Du indgår i et team omkring kunden, hvor du sammen med den kundeansvarlige har ansvar for at lede kundeteamet.

Dine ansvarsområder:

  • Udarbejde forretningsplaner, virksomhedsprofiler, præsentationer, kreditbehandle og have løbende kundekontakt
  • Koordinere behovet for specialister omkring kunden for at sikre proaktiv og struktureret kundedialog – fysisk og online
  • Arbejde målrettet, sammen med kundeteamet, på at øge kundetilfredshed gennem finansiel rådgivning – så de langvarige relationer udvikles
  • Følge op på aftaler og planer omkring kunden og sikre at vores kunder får en skræddersyet og kvalificeret rådgivning
  • Bruge dine analytiske evner og din indsigt i virksomheders drift og økonomi til at sætte dagsordenen for dialogen – sammen med kundeteamet

Din vigtigste rolle er at være med til at skabe gode kundeoplevelser og identificere rådgivningsområder i kundens livscyklus.

Erfaring med rådgivning af erhvervskunder

Du har eksempelvis en baggrund som Relationship manager, har siddet med kredit eller noget helt tredje. Derudover har du en HD eller anden relevant uddannelse. Det er motiverende for dig, at arbejde i et miljø med høj puls og store aspirationer – på kundetilfredshed og resultater. Vi tilbyder et job hvor kundekontakt og muligheden for at arbejde analytisk kombineres, så du får mulighed for at sætte flere færdigheder i spil og udvikle dig løbende.

Du er selvstændig, lægger vægt på et godt samarbejde og har mål om at levere unikke kundeoplevelser. Du har erfaring med at betjene erhvervskunder eller har anden indsigt i erhvervskunders behov, og du har højst sandsynligt også styr på kredit.

Vil du vide mere?

Så ring til Områdedirektør Johnny Johnsen på 22496996.

Ansøg gerne hurtigst muligt, da vi holder interviews løbende