ISS Facility Services A/S

ISS søger passioneret kok/bager til spændende kunde i Aarhus

Er du faglært, og passioneret omkring brødbagning, så er du måske vores nye kok!

Bliv en kreativ kulinarisk innovator, og skab verdensklasse gastronomi sammen med os

ISS søger en passioneret og kreativ kok til køkkenet på Salling HQ i Aarhus – en, der elsker at nørde surdej, struktur og smag, og som vil være med til at løfte vores brødunivers til nye højder.

Du vil i samarbejde med et team på 14 dygtige kolleger være ansvarlig for at servere sund, inspirerende og velsmagende mad.

Vi tilbyder en spændende stilling, hvor du får rig mulighed for at arbejde kreativt med mad fra hele verden. Vi arbejder hver dag målrettet for at imponere vores gæster med høj standart inden for gastronomien. Du vil være med til at udvikle, og nytænke det daglige måltid.

Dit primære fokus vil være at nørde godt brød, både til morgenmad, frokost. Derudover, vil vi også gøre brug af dine kokkefærdigheder andre steder i køkkenet.

Serviceminded og kvalitetsbevidst

ISS lever af service og vi brænder for at skabe serviceoplevelser i verdensklasse og gøre en forskel for vores gæster. Du får sammen med teamet ansvaret for dagligt at levere et produkt, som lever op til kundens høje krav og forventninger til både kvalitet og service.

The Food Place er baseret på bæredygtige kvalitetsmåltider og højt serviceniveau

Vores kokke anretter og fortæller den gode historie om måltidet til vores gæster. Her spiller den personlige service en central rolle, da dialog og storytelling er afgørende i vores serviceadfærd.

Den rettet kandidat kan sige ja til følgende

  • Du er faglært med erfaring fra kantinebranchen og gerne restaurations- og hotelbranchen
  • Du går professionelt til dit håndværk, og leverer på højt niveau – hver dag
  • Du har erfaring med, og en ægte passion for brødbagning
  • Du er udadvendt og har et stærkt servicegen, altid med et smil på læben
  • Du har øje for den kreative anretning og forstår at det visuelle er en meget vigtig del af et måltid.
  • Du er en god kollega, der forstår vi kun kommer i mål som et team.
  • Du er serviceminded og villig til at yde en ekstra indsats, når det kræves
  • Du kan fremvise en straffeattest

For den rette kandidat vil der være gode udviklings-og karrieremuligheder.

Stillingen er på 37 timer ugentlig, som udgangspunkt i tidsrummet fra kl. 05.00-13.00, fredag fra kl. 05.00-12.30.

Ansøgning

Send os gerne din ansøgning med vedlagt CV via ovenstående link senest den 23. november 2025 Vi håber på en startdato den 1. december 2025, vi venter dog gerne på den rigtige

Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning allerede i dag – vi glæder os meget til at høre fra dig.

For yderligere information om stillingen kontakt Køkkenchef, Morten Kristensen på tlf. 42 68 40 77