
ISS søger en kok til at skabe gastronomiske oplevelser hos kunde i Aalborg
Vi søger dig, der ikke bare er god til mad, men som brænder for det. Du elsker at nørde smag og teknik, og du ved, at den bedste ret kræver både passion og præcision. Hos os får du mulighed for at skabe retter, der begejstrer og bliver husket af vores gæster!
Kok med høj faglighed og kreativitet til bæredygtigt foodconcept
ISS søger nu en serviceminded, dygtig og erfaren kok til at bidrage med at sikre leverancen af vores foodkoncept i Aalborg. Du trives med at arbejde selvstændigt og tager ansvar for dine opgaver, men du er samtidig en holdspiller, der bidrager positivt til fællesskabet og samarbejdet i teamet. Derudover er der stort fokus på bæredygtighed og madspild.
Det vægtes, at der blandt medarbejderne i køkkenet er et stærkt sammenhold, hvor alle sætter stor pris på engagerede og nytænkende kolleger, og som byder ind med kreative inputs. Hvis du er en person, som brænder for madlavningskunsten, er innovativ og har mod på at fremvise dine ideer, så tror vi på, at dette er det rette sted for dig.
Kreativ, serviceminded og fleksibel
Det forventes, at vores kommende kok har erfaring fra restaurationsbranchen. Derudover forventes det, at du formår at sætte standarden højt for det produkt, der skal leveres hver dag. Du er en dygtig medarbejder, der er villig til at gå en ekstra mil for et godt resultat og for din kunde.
Endvidere er du kollega, der er ivrig efter at bruge din faglighed, kreativitet og foodpassion og brænder for at lave mad fra bunden af høj kvalitet hver dag. Som person er du udadvendt, og kan tale med vores kunde, når denne henvender sig. Det skal være vigtigt for dig at levere et højt serviceniveau hver eneste dag. Selv i de travleste perioder, formår du at holde hovedet koldt og forblive fokuseret. Du er samarbejdsvillig og motiveres af udfordringer. Du er en engageret medarbejder, der går aldrig på kompromis med kvaliteten. Det forventes, at du er uddannet kok.
Stillingen er på 37 timer ugentligt mandag til fredag fra kl. 07.00 – 15.00.
Der kan forekomme én aftenvagt om måneden og der fri hver weekend. Tiltrædelse forventes primo januar 2026, og samtaler afholdes i midten af december.
Ansøgning
Lyder dette som en stilling for dig, så send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link senest den 30. november 2025. Vi behandler ansøgninger løbende, og indkalder løbende kandidater til samtale.
For yderligere information om stillingen kontakt Køkkenchef, Nikolaj Kongstad på mail nikolaj.kongstad@dk.issworld.com
Vi glæder os til at høre fra dig!