
Gastronomisk stærk souschef med ledelseserfaring
Er du faglært kok med ledelseserfaring i rygsækken og vil du gerne være en del af en større familie med gode muligheder for faglig og personlig udvikling?
Så er du måske vores nye souschef i vores personalerestaurant hos Novo Nordisk i Kalundborg.
Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi 10 madglade og kreative kolleger. Vi har et højt serviceniveau, vi hjælper hinanden og har en god hold-ånd. Stemningen i køkkenet er præget af en god tone og godt humør.
Vi elsker at lave god mad og glæder os hver dag til at give vores ca. 400 spisende gæster en god oplevelse. Derudover står vi også for forplejning til forskellige arrangementer, møder samt take away og servicesalg. Vi stræber altid efter at blive bedre for at yde vores bedste for gæsten.
Din rolle som souschef
Sammen med køkkenchefen bidrager du til at sikre den daglige drift af personalekantinen, og du er med til at lede, motivere og engagere køkkenets medarbejdere. Som køkkenchefens højre hånd varetager du også en række administrative opgaver i køkkenchefens fravær.
Du er med til at igangsætte lokale initiativer, som sikrer, at vi når de aftalte målsætninger indenfor omsætningsvækst, udvikling, kundetilfredshed og -fastholdelse. Det er afgørende, at det gode samarbejde med kunden fortsættes og udvikles på både gastronomi- og serviceoplevelsen.
Dine opgaver er bl.a.:
- Opretholde et højt niveau sammen med de øvrige ansatte
- Bidrage til menuplanlægning, varebestilling og esmiley
- Deltage i mødeforplejning, opvask og rengøring
- Træde til i køkkenchefens fravær – både administrativt og ledelsesmæssigt
- Motivere, inspirere, gå forrest og vise vejen frem
Hvem er du?
Vi søger en souschef, som er innovativ og elsker at lave mad fra bunden. Og du har gerne en interesse i det grønne køkken og et fokus på klimavenlige løsninger.
Derudover forestiller vi os, at du:
- Er faglært kok eller cater med ledelseserfaring
- Er selvstændig, grundig og har et godt overblik
- Er nytænkende og kreativ i forhold til vores arbejde med at undgå madspild
- Er imødekommende, positiv og skaber en god stemning blandt dine kollegaer
Vi tilbyder
Vi tilbyder en fast stilling med gode kolleger, tid til familien samt et godt og sikkert arbejdsmiljø.
Din arbejdstid udgør 37 timer om ugen og mødetiden er mandag til fredag i tidsrummet 06.00 til 14.30.
Din lønpakke består af:
- God grundløn, der reguleres årligt
- 9% fritvalgsopsparing, der udbetales 2 gange årligt
- 13% pension (11% arbejdsgiverbidrag og 2% medarbejderbidrag)
- Sundhedsordning med mulighed for behandling hos bl.a. kiropraktor eller fysioterapeut
Vi stiller en kommunikationsapp til rådighed, hvor du og dine kolleger kan inspirere hinanden, og hvor vi løbende holder dig opdateret på, hvad der sker i virksomheden.
Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Er du vores nye souschef?
Så send din ansøgning ved at klikke på "Søg stillingen".
Ansøgninger behandles løbende, og der indkaldes til samtaler efterhånden som ansøgningerne modtages.
Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @foodandcodk.
Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Alberte Jensen på tlf.: 2018 7065.
Ansøgningsfrist:
9. august 2025
Bliv en del af Compass Group, hvor medarbejderne og bæredygtighed er blandt vores vigtigste ingredienser
Når du arbejder for Compass Group Danmark, er du en del af en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet, plads til gode idéer, diversitet og kreativitet. Miljø, social ansvarlighed og vores medarbejderes trivsel er grundstenene i vores hverdag, uanset om det er inden for mad, rengøring eller drift af kundernes sites.
Om Compass Group Danmark
I Compass Group Danmark opererer vi bl.a. under Food & Co, Eurest Facility Services og ESS.
Vi er en del af verdens førende servicevirksomhed Compass Group PLC, som opererer inden for catering, rengøring og facility management i 50 lande. Vi har over 500.000 medarbejdere på verdensplan og en årlig omsætning på 190 milliarder. Læs mere på www.compass-group.dk.