
Cater
Vi søger en kreativ og erfaren medarbejder til vores kolde køkken, som – sammen med vores morgenhold – sørger for morgenbuffet, frokost og mødeforplejning.
Vi forestiller os, at du har erfaring som kok, cater, køkkenassistent eller lignende.
Velkommen indenfor
Golf Hotel Viborg og Golf Salonen byder på dejlige madoplevelser i hyggelige rammer.
Vi har to restauranter, der ligger lige ved siden af hinanden, og du kommer til at arbejde i begge køkkener.
Et helt særligt sammenhold
Du bliver en del af vores dynamiske team af dedikerede køkkenmedarbejdere.
Vi har et godt sammenhold og en god tone – også på tværs af hotellet.
I alt er vi 45 kolleger, der kan lide at tilbringe tid sammen.
Dine primære arbejdsopgaver:
- Arbejde i det kolde køkken
- Morgenbuffet
- Frokost og mødeforplejning
- Tilberedning af råvarer
- Kage- og brødbagning
- Forberedelse til mødeforplejning
- Hjælpe med at minimere madspild
- Rengøring/køkkenhygiejne
- Egenkontrol
Egenskaber til jobbet:
Praktisk erfaring fra køkkenbranchen
Uddannet cater, køkkenassistent, kok eller tilsvarende
Lyst til at sparre og nørde med resten af morgen-/formiddagsholdet
Arbejdstid:
Fuldtidsstilling med attraktive arbejdstider i tidsrummet
kl. 05.00–13.00 eller kl. 06.00–14.00 og fri hver anden weekend
Arbejdssted:
Golf Hotel Viborg og Golf Salonen
Tiltrædelse:
Snarest muligt. Vi holder løbende samtaler og lukker opslaget, når den rette medarbejder er fundet – så skynd dig at sende din ansøgning allerede i dag.
Send din ansøgning + CV til køkkenchef Anders Pedersen på anders.pedersen@danske-hoteller.dk.
Har du spørgsmål, så ring til Anders på telefon 78 79 95 63.
Vi glæder os til at høre fra dig!