
Souschef i Restauranten, Hôtel de Ville
Vil du være med til at sætte dit aftryk på Nordsjællands nye spa-hotel?
Vi søger en souschef til at være med til den daglige drift af restauranterne på Hôtel de Ville i Gilleleje.
Vi er Nordsjællands nye spa-hotel – lige ud til hav og strand og midt i Gilleleje – med to restauranter, rooftop og spa i tre etager.
Med en placering i Gillelejes tidligere rådhus er der masser af historier og sjæl i væggene, og ambitionen er at skabe Nordsjællands mest indbydende og spændende oplevelsesdestination.
Vi søger en passioneret ildsjæl, der har lyst til at gøre en forskel. Til gengæld tilbyder vi et spændende og udfordrende job med karrieremuligheder, hvor personligt værtskab og lederskab er i højsædet.
Læs mere om hotellet på www.hoteldeville.dk
Som souschef i restauranten vil du være en af de drivende kræfter bag den daglige ledelse af restauranterne og vil deltage i udviklingen af den DNA, der skal gøre Restaurant de Ville og Rooftop til nogle af de hyggeligste og mest indbydende restauranter på Nordkysten.
Du vil indgå i vagtplanen på lige fod med resten af restaurantens medarbejdere og være med i den daglige service og planlægning af opgaver, selskaber og lignende.
Den rette for os:
- Har erfaring fra restaurationsbranchen
- Går forrest – både fysisk og mentalt – i at køre den bedste og mest effektive service i restauranten og nyder at lede et hold
- Kan bevare overblikket i travle situationer
- Søger at løse problemstillinger på din vej hurtigt og konstruktivt fremfor at lade dig bremse af dem
- Har en ambition om at gøre en positiv forskel for både gæsterne og virksomheden og er med til at gå i forrest i udviklingen af det gode værtskab
- Ser en fordel i at have et varieret arbejdsskema med skiftende arbejdstider (frokost, aften, weekend)
Har du lyst til at vide mere, så vil vi glæde os til at modtage din ansøgning.
Ansøgning sendes til reception@hoteldeville.dk sammen med cv og vellignende billede, så vi kan skelne jer ved kommende samtaler.
Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til restaurantansvarlig Ayoe Maria på 5190 1611.