
ISS søger kreativ og erfaren kok til personalerestaurant hos attraktiv kunde i Hedehusene
Serverer du velsmagende mad, og gør du det med smil, energi og engagement? Er du på absolut hjemmebane i køkkenet, og kan du bevare et køligt overblik uanset tempoet? Så er du lige præcis den kok, vi mangler!
ISS søger en dygtig, erfaren og selvstændig kok eller cater med kærlighed for god mad, kvalitet og gæstfrihed til attraktiv kunde belligende i Hedehusene. Du vil indgå i et tæt samarbejde med køkkenchefen og teamet, hvorfor det er vigtigt, at du evner at arbejde i et team, og har styr på alle aspekter i et velfungerende køkken.
Stillingen er på 37 timer ugentligt mandag til torsdag fra kl. 07.00 til kl. 15.00 og fredag fra kl. 07.00 til 14.30.
Bliv vores nye kreative kok og skab smagsfulde oplevelser med sæsonens råvarer
Du kan glæde dig til en rolle og en arbejdsdag, hvor du:
- Får du mulighed for at udfolde dine kreative evner
- Være med til menuplanlægning ud fra sæsonens råvarer
- Medvirker til den daglige drift i køkkenet
- Får smag og service til at gå op i en højere enhed
Derudover er du selvfølgelig knivskarp i et køkken og er engageret i dit fag. Du er ansvarsfuld, har gode samarbejdsevner, et godt overblik og er mødestabil. Samtidig med at du er positiv og har et udpræget servicegen.
Du passer perfekt til jobbet, hvis du kan sige ja til følgende:
- Er uddannet kok eller cater
- Leverer et fagligt højt niveau og besidder et innovativt mindset
- Er smilende og imødekommende
- Er villig til at yde det ekstra for kunden og teamet
- Har ordenssans og kan arbejde selvstændigt med fokus på høj kvalitet
Bliv en del af et engageret team
Ligesom du har meget at tilbyde os, så kan vi tilbyde dig at:
- At blive en del af en global organisation, der brænder for at levere service på højt niveau
- Bringe din innovative tilgang til mad og service i spil
- Få masser af engagerede kolleger
- Komme med på holdet i en virksomhed, der vægter madoplevelser højt
Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan fremvise en straffeattest.
Ansøgning
Er du som skræddersyet til stillingen som ISS’ nye kok eller cater, så send os din ansøgning med vedlagt CV via ovenstående link hurtigst muligt og senest den 4. juli 2025.
Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig.
For yderligere information om stillingen, kontakt venligst Køkkenchef Morten Nyboe på tlf.: 22 15 25 52