Hillerød Forsyning
Hillerød

Kommunikationsmedarbejder til SoMe, kampagner og presse

Har du erfaring med at få dine kommunikationsinitiativer til at fungere på tværs af kanaler og platforme? Er du særlig skarp på sociale medier? Kan du arbejde proaktivt med både lokal- og fagpresse? Og kan du sætte modtageren i centrum og formidle budskaber om bæredygtighed og grøn omstilling?

Lyder ovenstående som noget for dig? Så skal du læse med her. Vi søger nemlig en fagligt stærk kommunikatør, der har lyst til at arbejde med borger- og kunderettet kommunikation på både digitale platforme og i pressen.

Om stillingen

Som kommunikationsmedarbejder kommer du til at arbejde tæt sammen med dine kolleger i både kommunikationsafdelingen og i resten af organisationen.

Du skal trives med en omskiftelig hverdag med både intern og ekstern kommunikation. Du skal både have lyst til at udvikle og drive større kampagner og arbejde med strategiske initiativer, og du skal kunne lide at hjælpe dine kollegaer, når de har behov for sparring eller materialer.

Du bliver ansvarlig for udvikling og daglig drift af vores sociale medier, herunder videreudvikling af strategi, produktion af opslag og håndtering af henvendelser.

Som en del af kommunikationsafdelingen skal du også deltage i udviklingen af vores strategiske kommunikationsinitiativer, presseindsats og kampagnearbejde. Aktuelt arbejder vi med udrulning af fjernvarme til 4.200 potentielle, nye kunder, og da der er tale om en eksisterende stilling, skal du overtage kommunikationsansvaret for denne kampagne med fokus på udvikling og implementering af de forskellige kampagneelementer.

Kommunikationsafdelingen har en central placering i det strategiske arbejde med at styrke kunderejsen, og derudover har vi ansvaret for de kunderettede kommunikationskanaler. Så du skal derfor både være med til at bidrage til at føre de strategiske initiativer ud i livet og med indhold til f.eks. hjemmeside, presse, sociale medier, nyhedsbrev og annoncer i de lokale medier.

Om afdelingen

Du bliver en del af afdelingen for Kommunikation og Risikostyring, hvor vores formidler, der driver vores skoletjeneste, også hører hjemme. Vi er en lille afdeling med plads til gode idéer, og vi sparrer med og hjælper hinanden på kryds og tværs af faglighed og ansvarsområder.

For at lykkes i rollen

Du er uddannet inden for f.eks. kommunikation eller journalistik og har nogle års erfaring med kommunikationsarbejde – gerne fra en forvaltning, et bureau eller en privat virksomhed. Du har erfaring med både intern og ekstern kommunikation og erfaring med strategisk udvikling og drift af sociale medier. Du er i stand til at omsætte strategiske tanker til konkrete, taktiske initiativer – og du er i stand til at eksekvere dem. Og så har du helt styr på, hvordan du vinkler en historie, så den kan bruges på tværs at platforme fra intranet til presse.

Du arbejder selvstændigt og struktureret, og du er god til at finde løsninger. Du interesserer dig for og har kendskab til borger- og/eller kunderettet kommunikation og evner at sætte dig i modtagerens sted.

Hillerød Forsyning har store, grønne ambitioner og er drivkraft for den bæredygtige udvikling i Hillerød Kommune. Det ses også i tilgangen til vores kommunikation og kampagner, og derfor er det en fordel, hvis du interesserer dig for og har kendskab til den grønne omstilling.

Vi tilbyder

Et spændende job med mening i en organisation, der løser samfundsmæssigt vigtige opgaver og bidrager til den grønne omstilling.

Gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Fastansættelse i en fuldtidsstilling på 37 timer inkl. frokostpause, flekstid, ansættelse efter gældende overenskomst og en attraktiv pensionsordning

En arbejdsplads i Klima- og Miljøcentret på Solrødgård, hvor der både fra din arbejdsplads og fra kantinen er udsigt til skønne grønne arealer

Vi har desuden en aktiv personaleforening, frokostordning, massageordning samt sundhedsforsikring.

Ansøgning og tiltrædelse

Hvis du synes, stillingen lyder som noget for dig, så send din ansøgning med vedhæftet CV og evt. relevante bilag via ”Ansøg”-knappen. Der er frist for ansøgning den 3. juni 2024.

Tiltrædelse er 1. august eller så hurtigt som muligt efter din sommerferie.

Alle oplysninger vil blive behandlet fortroligt og i overensstemmelse med regler for beskyttelse af personfølsomme oplysninger. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen, og vi glæder os til at høre fra dig.

Rekrutteringsprocessen

  • Vi afholder første samtale den 10. og 11. juni.
  • Til samtalen deltager vores kommunikationschef og en medarbejder fra kommunikationsafdelingen.
  • Hillerød Forsyning benytter test i forbindelse med rekruttering, og kandidater, der går videre til anden samtale, vil derfor få tilsendt link til test, der skal udfyldes. Du vil som kandidat få en grundig tilbagemelding af ekstern konsulent.
  • Vi afholder anden samtale den 20. eller 21. juni. Her vil en HR-medarbejder også deltage.
  • Den kandidat, som Hillerød Forsyning ønsker at ansætte, skal fremsende en privat straffeattest, der ikke må være mere end én uge gammel fra den dag, Hillerød Forsyning anmoder om straffeattesten.
  • Derudover skal kandidaten sende kontaktdetaljer på mindst to referencer, som Hillerød Forsyning må kontakte samt eksamens- og uddannelsesbeviser.

Yderligere information

Er du blevet nysgerrig, og vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Kommunikationschef Søren Hedegaard Nielsen på mail shn@hfors.dk.

Du bliver en del af

Hos Hillerød Forsyning får du et bredt arbejdsfællesskab med engagerede kollegaer. Vi vægter vidensdeling, faglig sparring og samarbejde højt, og hos os er der plads til latter og en uhøjtidelig omgangstone – også når der er travlt.

Hillerød Forsyning er en dynamisk multiforsyningsvirksomhed med ca. 200 engagerede medarbejdere. Vi understøtter kundernes sundhed og hverdagsliv både i dag og i fremtiden ved at levere rent vand og varme samt håndtere spildevand og affald på en miljømæssig, ressourcemæssig og økonomisk bæredygtig måde.

Læs mere om Hillerød Forsyning på vores hjemmeside

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.