BRD. KLEE A/S
Albertslund

Ordrebehandler til Brd. Klees samlede produktportefølje

Vi søger en stabil og ansvarsbevidst ordrebehandler til at håndtere en stor del af vores daglige ordrer, der kommer via e-mail og Klee.dk.

Den ideelle kandidat vil være struktureret, detaljeorienteret, hurtig på tasterne og i stand til at arbejde effektivt under tidspres.

Ansvarsområder

Du får base i Albertslund, hvorfra du vil:

  • Modtage og behandle indgående ordrer fra kunder via e-mail og klee.dk
  • Verificering af webordrer og AI-ordrer – herunder produkt, mængde, leveringsadresser mv.
  • Sikre korrekt ordredata og kodninger i systemet, såsom kundevarenumre

Din profil

  • Du har en gymnasial uddannelse eller tilsvarende
  • Erfaring med ordrebehandling er et krav, gerne fra en backoffice-funktion
  • Arbejder selvstændigt
  • Gode IT-færdigheder og evne til hurtigt at lære nye

Som person er du resultatorienteret, og du trives med indtastning af ordrer og kundedata.

Der vil som udgangspunkt ikke være nogen direkte kundekontakt.

Vi tilbyder

Et godt job i en succesfuld virksomhed. Du får en travl hverdag i en performancedrevet organisation med fokus på høj faglighed og trivsel.

Løn der modsvarer din kvalifikationer samt bonusordning – selvfølgelig suppleret med pension, sundhedsforsikring, kantineordning og gode kolleger.

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Christopher Grage på e-mail chg@klee.dk eller tlf. 43 86 83 33.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale, så skynd dig at sende din ansøgning og CV samt minimum én reference via knappen "Ansøg".


Brd. Klee A/S er grundlagt i 1944 og er beliggende i Albertslund. Selskabet er noteret på OMX (Københavns Fondsbørs) og har ca. 70 ansatte. Brd. Klee tilbyder tekniske løsninger og halvfabrikata. Webshop med over 500.000 artikler inden for Gear & Gearmotorer; Motorer, Pumper & Blæsere; Styringer & Elektronik; Pneumatik & Hydraulik; Lineærteknik; Transmission; Greb, Maskin-, DIN- og normdele; Gummi & Plast. 24 timers personlig betjening. Dertil kommer samarbejde med ca. 50 forhandlere i Danmark og Norden. Du kan læse mere om os på www.klee.dk

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.