Epta Refrigeration Denmark A/S
Køge

Lagermedarbejder

Vi søger en engageret lagermedarbejder til vores team hos Epta i Køge. Som lagermedarbejder vil du være en vigtig del af vores daglige drift, hvor du vil have ansvar for at sikre, at vores lager fungerer effektivt og ordentligt sammen med resten af lagerteamet.

Vi søger en person, der er struktureret og har øje for detaljer og ikke er bange for at gå forrest. Det er vigtigt, at du er en holdspiller og kan arbejde godt sammen med dine kollegaer for at sikre, at arbejdsopgaverne bliver udført effektivt og korrekt.

Derudover vægter vi egenskaber såsom rummelighed godt humør og evnen til at sige fra. Det er vigtigt, at du kan håndtere en travl arbejdsdag og stadig bevare en positiv og konstruktiv tilgang.

Dine daglige opgaver vil omfatte modtagelse og udpakning af varer, plukning og pakning af ordrer, vareopfyldning, klargøring af diverse kølemøbler, samt generel lagerorganisering. Du skal være i stand til at arbejde selvstændigt, men også være en aktiv deltager i samarbejdet med resten af teamet.

Vi leder efter en kandidat, der har truckkort og gerne har erfaring med lagerstyringssystemet SAP. Og i det hele taget er IT-kyndig.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en virksomhed, der værdsætter og belønner dine kvalifikationer og indsats. Der vil være gode muligheder for personlig og faglig udvikling, samt et positivt og dynamisk arbejdsmiljø.

Hvis du har spørgsmål til stillingen så kontakt kim Elmeskov på tlf.23345958 eller Thomas Dybvik Nielsen på tlf.61 36 52 31

Hvis du mener, at du matcher beskrivelsen og er klar til at tage udfordringen op som vores nye lagermedarbejder hos Epta i Køge, så ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV senest den 27. maj 2024.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.