Hejmdal Privathospital A/S

Psykiatrisk sygeplejerske (B&U) søges til Hejmdal Privathospital i Aarhus

Vil du bruge din faglighed til at gøre en forskel for børn, unge og deres familier? Har du erfaring fra børne- og ungdomspsykiatrien? Så er du måske vores nye sygeplejerske til vores børne- og unge-team i Aarhus.

Bliv en del af vores klinik i Aarhus


Som en del af vores klinik i Aarhus bliver du en del af en mindre klinik, hvor vi prioriterer tværfagligt samarbejde og sætter patienten i centrum. Din primære opgave vil være at bidrage til behandlingen af børn og unge, hvilket indebærer alt fra indledende samtaler og medicinadministration til psykoedukative forløb. Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

  • Medicinske forsamtaler
  • Konferencer med speciallæger, psykologer og andre sygeplejersker
  • Planlægning af behandlingsforløb
  • Kontaktperson til familier og patienter
  • Deltagelse i udredningsforløb

Engageret sygeplejerske med solid faglig baggrund og empatisk tilgang


Vi søger en kollega, der ønsker at bringe sine kompetencer i spil i et dynamisk og imødekommende miljø, hvor faglig kvalitet og nytænkning værdsættes. Du trives med at træffe selvstændige beslutninger, samtidig med at du værdsætter mono- og tværfagligt samarbejde.

Det ikke et krav, men en fordel, hvis du:

  • Har psykiatrisk erfaring, meget gerne fra et ambulatorium
  • Har specialiseret viden og erfaring med ADHD-patienter
  • Har erfaring med selvstændigt at varetage konsultationer
  • Kan omsætte sygeplejefaglig viden til konkret rådgivning i samtaler med børn og familier

Hjertet af Hejmdal


Hejmdal Privathospital er Danmarks største psykiatriske privathospital med afdelinger i Aarhus, Odense, Aalborg og på Frederiksberg.

Vores tværfaglige og kompetente teams af dedikerede sygeplejersker, speciallæger, læger, psykologer og andre fagfolk udgør sammen en stærk faglig enhed med stort fokus på tværfagligt samarbejde.

Hejmdal Privathospital udreder og behandler børn, unge og voksne indenfor en bred vifte af psykiatriske tilstande inkl. bl.a. ADHD, autisme, depression, angst, personlighedsforstyrrelser, belastningsreaktioner og spiseforstyrrelser.

Vores fokus er at møde hver enkelt patient og deres familie med både ekspertise, omsorg og medmenneskelighed. Vi hjælper patienter fra både forsikringsselskaber, kommuner og regioner samt privatbetalende patienter.

I Hejmdal er vi ordentlige og ambitiøse, og vi tager ansvar og bruger vores handlerum. Arbejdsglæde er fundamentet for vores arbejdsdag, hvor vi altid stræber efter at hjælpe flest muligt, bedst muligt.

Vi kan have travlt, men vi tager os tid til fællesskab, humor, trygge rammer, godt kollegafælleskab, udvikling og uddannelse. Vi dyrker en kultur, der værdsætter og giver plads til innovative ideer samt medindflydelse.

Dit arbejdsliv


På Hejmdal Privathospital sætter vi høje standarder for faglighed og giver dig mulighed for at arbejde inden for dine styrkeområder. Som en integreret del af vores velfungerende tværfaglige miljø, kan du forvente fleksible rammer og kort vej fra idé til handling. Her har du en enestående chance for at præge dit eget arbejde. Derudover håber og forventer vi, at du har lyst til at deltage i den fortsatte udvikling af Hejmdal.

Din faglige og personlige udvikling er vigtig for os, og du får derfor udarbejdet en karriereplan, som sikrer at du fortsat efteruddannes og udvikler dig som sygeplejerske.

Har du spørgsmål, inden du søger jobbet, er du meget velkommen til at kontakte klinikchef Iris Dam på iris@hejmdal.dk.

Praktiske oplysninger

Arbejdstid: fuldtid/37 timer eller evt. andet timeantal

Arbejdssted: Skanderborgvej 213, 8260 Viby J.

Ansættelsesdato: Hurtigst mulig

Samtaler planlægges til midt maj, så vi opfordrer til at ansøge hurtigst muligt

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.