Good Food Group A/S

Reparatør / tekniker til vedligeholdelsesafdelingen i Nr. Aaby

Good Food Group søger tekniker til vores fabrik i Nr. Aaby.

Med reference til vedligeholdelseschefen indgår du i et team på 10 medarbejdere, som servicerer og vedligeholder produktionsudstyret. Fabrikken har i dag ca. 90 timelønnede medarbejdere og producerer bl.a. dressinger, sovse og condiments i 3-holdsskift.

Arbejdsopgaver

Dine daglige arbejdsopgaver på vores produktionsudstyr vil bestå af:

  • Fejlfinding, mekanisk og elektrisk
  • Vedligeholdelse/reparation
  • Deltage i og foretage omstillinger
  • Deltage i og planlægge forebyggende vedligehold
  • Input til forbedringer/optimeringer

Uddannelse/kvalifikationer

Du har en teknisk uddannelse, f.eks. automatiktekniker, industrielektriker eller maskinarbejder/industritekniker. Gerne suppleret med diverse efteruddannelser og kurser, eksempelvis LAUS-bevis, fejlfinding på automatiske maskiner og truckkort.

Personlige egenskaber

Du er i besiddelse af gode samarbejdsevner, og du trives i en travl hverdag, hvor det at sikre oppetiden på produktionsudstyret er i fokus. Du kan arbejde selvstændigt og målrettet med dine opgaver og kan samtidig være serviceminded over for dine kolleger.

Erfaring

Ideelt har du erfaring fra fødevare-/levnedsmiddelindustrien, og du har kendskab til LEAN-begrebet. Du kender til arbejdet med fejlfinding på procesanlæg, fyldeudstyr, etiketterings- og pakkemaskiner.

Arbejdstid

Vi søger en medarbejder, der kan indgå i skiftende vagter, dag, aften og weekend.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende job i en virksomhed i stor vækst og et godt arbejdsmiljø med gode kolleger, og hvor du indgår i et uformelt team, hvor samarbejde og fleksibilitet er i højsædet.

Yderligere oplysninger om jobbet kan indhentes ved henvendelse til: vedligeholdelseschef Preben Hansen på tlf. 28 91 22 44.

Interesseret?

Er du interesseret i stillingen, så send din ansøgning med CV til hr@goodfoodgroup.com mrk. ”reparatør / tekniker til vedligeholdelsesafdelingen” senest d. 29. maj 2024.

Vi vil løbende behandle de indkomne ansøgninger.

Arbejdsstedet er Scandic Food A/S, Rønnevej 24, 5580 Nr. Aaby.