Bøgh & Helstrup A/S
Frederiksberg

Bygningsrådgiver med speciale i skimmelsvamp søges både på Sjælland, Fyn og Jylland

Får du energi af at have mange bolde i luften? Og nyder du en varieret arbejdsdag, hvor tiden bruges ude i felten men også på kontoret?

Du er inde over alt lige fra den indledende kundekontakt til at foretage en undersøgelse i felten, hvorefter der skal afrapporteres.

- Niclas Jensen, din kommende kollega

En 25 år gammel virksomhed, der er i konstant udvikling

Bøgh og Helstrup er en veletableret, rådgivende virksomhed med 16 medarbejdere, der siden 1996 har ydet uvildig og professionel rådgivning vedrørende bygningsbiologiske skader. Sidenhen er vores kompetencer udvidet til også at omhandle miljøproblematiske stoffer i bygninger.

Vores sjællandske kontor er beliggende på Frederiksberg nær offentlige transportmuligheder.

Kontoret ligger på Sjælland; er du bosiddende på enten Fyn eller Jylland forventes det, at du arbejder hjemmefra.

Bliv en del af et fællesskab med hjerte og kompetence

I vores virksomhed vil du blive en del af et team, der består af både ingeniører, biologer og bygningskonstruktører. Vi er alle enige om, at vores primære mål er at levere brugbar rådgivning til vores kunder og deres behov. Vi er forpligtet til at sikre, at vores kunder opnår de bedste resultater gennem vores ekspertise og engagement.

Hos os er der altid mulighed for at dele sin egen viden og erfaring med andre og på den måde bidrage til fællesskabets udvikling. Vi tror på, at denne form for vidensdeling er en af nøglerne til vores succes, og at det er med til at skabe et stærkt og innovativt team.

Hjælp med at sikre et sundt indeklima

Hos os vil du som medarbejder have en varieret hverdag, hvor du vil blive udfordret på forskellige områder. Du vil tilbringe tid på kontoret og ude i felten, og dette vil give dig mulighed for at omsætte din teoretiske viden til praksis.

På kontoret vil du arbejde sammen med vores erfarne specialister, hvor du vil deltage i planlægning og afrapportering af projekter. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere er engagerede og har en god forståelse for vores projekters mål og behov og derfor vil du blive trænet i at kommunikere klart og præcist med vores interessenter.

Som bygningsundersøger med speciale i fugt og skimmelsvamp vil dine primære ansvarsområder omfatte:

  • udføre undersøgelser af bygninger for at identificere skimmelsvamp, herunder fugtmålinger og prøveudtagning
  • foretage vurderinger af indeklimarelaterede problemstillinger
  • rådgive ejere, lejere og bygherrer om forebyggelse og fjernelse af skimmelsvamp
  • løbende afrapportering

Du er struktureret og god til kommunikation

Du behøver ikke have flere års erfaring indenfor branchen. Det vigtigste er, at du har en oprigtig byggeteknisk nysgerrighed og ønsker at bidrage til at videreudvikle vores kompetencer.

Derfor forestiller vi os, at du:

  • har en relevant uddannelse indenfor fagområdet
  • har mindst 1 års arbejdserfaring inden for bygningsmiljø, herunder viden om fugt, indeklimaproblemstillinger samt skimmelsvamp
  • har stærke kommunikationsevner og evne til at arbejde sammen med en bred vifte af interessenter
  • har en struktureret og proaktiv tilgang til arbejdet samt evne til at arbejde selvstændigt og i team

Hvis du har en passion for at beskytte indeklimaet og sikre et sundt bygningsmiljø, så er dette job lige noget for dig!

Vi tilbyder en spændende stilling i en virksomhed med et stærkt fagligt miljø og en høj grad af medarbejderinddragelse. Vi lægger vægt på en god work-life balance og tilbyder en konkurrencedygtig løn og gode arbejdsforhold.

Er du interesseret i at arbejde med fugt og skimmelsvampe og vil du være en del af vores team af erfarne specialister, så send din ansøgning og CV via nedenstående QuickApply-ansøgningsknap senest den 23. maj 2024. Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Niclas Jensen på tlf. 40 89 22 11 samt mail nj@bhbr.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.