Brikk Gruppen ApS

Ejendomsmægler Nordsjælland

Motiveres du af at skabe resultater, gå forrest og præge din egen hverdag? Brikk søger dygtige ejendomsmæglere der kender og er bosiddende i Nordsjælland, der kan indgå i vores erfarne team.

Brikk er en innovativ ejendomsmæglervirksomhed, som vil revolutionere måden, hvorpå boliger bliver solgt. Vores mål er at gøre op med en dårlig oplevelse for boligsælgere og alt for høje salærer. Virksomheden er i rivende udvikling, og vi oplever stigende efterspørgsel efter vores nytænkende tilgang til boligsalg. Ambitionerne er store, virksomhedskulturen er positiv og dreven, og målet er at blive den største og bedst anmeldte ejendomsmægler i Danmark. Allerede nu er vi blandt de største ejendomsmæglerkæder i Danmark.

Arbejdet hos Brikk er anderledes, fordi du tilrettelægger din egen hverdag, samtidig med at du har et erfarent hold at læne dig op ad. Vi har selvfølgelig en forventning om, at vores mæglere arbejder hårdt for at opnå gode resultater og glade kunder, men har også en holdning til, at de bedst tilrettelægger deres egen arbejdstid og at frihed og fleksibilitet er vigtigt. Vi søger med andre ord efter folk, som søger ansvar og frihed.

Du får ansvaret for det, du er bedst til:

Vi mener, at vores ejendomsmæglere skal gøre det, de er bedst til. Dine arbejdsopgaver består derfor primært i at kommissionere og fremvise ejendomme. Brikk sørger for at levere kvalitetsleads og bookede vurderinger, og vores dygtige sagsbehandlere står for det administrative. Du får ansvaret for at konvertere vurderingerne og sikre rådgivning af høj kvalitet over for de kunder, som du indgår formidlingsaftaler med. Ærlighed og integritet over for vores kunder er helt centralt for Brikk, og vi vægter dette højt og søger en ejendomsmægler, som har samme værdigrundlag. Desuden søger vi en person, som er positiv og glad.

Vi søger den drevne og positive ejendomsmægler

  • Som person er du engageret, udadvendt, serviceminded, har stort overblik og gode samarbejdsevner.
  • Du hviler i dig selv og er drevet af ønsket om succes. Du forstår at arbejde målrettet, struktureret og selvstændigt i din hverdag og kan begå dig over for alle mennesker.
  • Du har integritet. Vi søger ikke pistolsælgere.
  • Du har erfaring inden for salg og med at kommissionere fast ejendom. Vi forventer, at du kan dokumentere gode kommissionsresultater og har bevist, at du kan gøre en forskel som ejendomsmægler eller sælger.
  • Du er positivt anlagt og lader dette skinne igennem i dit arbejde.

Vi tilbyder en stærk pakke, en positiv kultur og gode udviklingsmuligheder

  • En attraktiv fast løn og en stærk kommisionsstruktur med gode indtjeningsmuligheder.
  • Et job i en hurtigt voksende virksomhed med store ambitioner.
  • Et job hos en af Danmarks bedst anmeldte ejendomsmæglere.
  • Et job og en virksomhed, hvor du får mulighed for at tage ansvar, arbejde selvstændigt og gøre en forskel for dig selv og for virksomheden.
  • Et job og en virksomhed, hvor du forventes at være en aktiv del af udviklingen.
  • En virksomhed, hvor der er mulighed for at udvikle sig i mange retninger.
  • Et unikt produkt og service, der står i skarp kontrast til den traditionelle branche, hvor vi giver kunderne langt mere for langt mindre.

Vil du vide mere

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte indehaver Sebastian Kirchhoff på sk@brikk.dk. Du kan desuden læse mere om Brikk på www.brikk.dk.

Ansøgning

Ansøgningerne bliver behandlet løbende, og der ansøges ved at sende et CV og blot en sætning eller to om, hvorfor lige dette job er noget for dig.

Du indsender din ansøgning til indehaver, Sebastian Kirchhoff på sk@brikk.dk