Zeppelin Danmark A/S
Brøndby

Service Coordinator

Er du struktureret og god til at planlægge, skabe overblik og kan du lide at gøre forskel? Så er det måske dig vi mangler som vores nye Servicekoordinator i Zeppelin Danmark A/S.

Som en del af Zeppelin Danmark A/S vil du repræsentere et af verdens stærkeste brand, Caterpillar. Vi søger netop nu en servicekoordinator, som sammen med teamet skal stå i spidsen for et hold dygtige og engagerede montører, som servicerer og reparerer maskiner fra Caterpillar i hele landet.

Jobbet:

Jobbet som servicekoordinator er en alsidig og meget vigtig rolle. Du vil få en hverdag fra vores kontor i Brøndby, og herfra skal du agere tovholder på forskellige serviceopgaver.

Dine opgaver er mange, og vi forventer, at du trives i en hverdag, hvor to dage sjældent er ens.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

  • Daglig fakturering af work orders
  • Registrering og opfølgning af montørtimer
  • Kundekontakt i forbindelse med planlægning af montøropgaver
  • Telefonisk kundeservice
  • Registrering af garantisager
  • Ad hoc-administrative opgaver

Profil:

Vi ser gerne, at du har erfaring fra en lignende stilling, og det er en fordel, at du har kendskab til branchen. Yderligere forestiller vi os, at du kan genkende dig selv i følgende:

  • Du har gode samarbejdsevner, da du vil få en stor berøringsflade, både internt og eksternt
  • Du er god til kundekontakt
  • Du har gode IT-kompetencer
  • Du arbejder struktureret og kan holde hovedet koldt og skabe overblik i en, til tider, travl hverdag

Vi forventer, at du sætter en ære i at være en del af et hold, som sætter vores kunder i centrum og i alle sammenhænge har fokus på høj kvalitet.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder en stilling, hvor du bliver en del af et dynamisk team, der har det sjovt. Vi har et uformelt arbejdsmiljø med mulighed for faglig og personlig udvikling.

Spørgsmål om stillingen rettes til:

Spørgsmål til stillingen kan rettes til Service Manager Thomas Hansen tlf. 4258 5898 eller HR Manager, Grethe Houtved tlf. 4221 0000.

Send din ansøgning via nedennævnte link. Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har den rette kandidat. Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere om os på http://www.zeppelin-cat.dk og se en kort video om historien om Zeppelin her.


Zeppelin Danmark A/S er den danske Caterpillar forhandler og tilbyder salg og service af Cat maskiner, samt Cat og MaK-motorer og –generatorer i Danmark, Grønland og på Færøerne.

Zeppelin Danmark er en del af Zeppelin Gruppen og består af tre forretningsenheder: Power Systems med ansvar for Cat og MaK-motorer og generatorer, Construction Equipment med ansvar for Cat entreprenørmaskiner samt Zeppelin Rental med udlejning af entreprenørmaskiner. I alt består vi i Danmark af ca. 500 dygtige og engagerede medarbejdere.