Fire Eater A/S
Hillerød
Jobindex søger for Fire Eater A/S

Key Account Manager til det internationale marked

Vil du udvikle og fastholde en portefølje af internationale partnere? Og kan du se dig selv i et stærkt team, der altid har din ryg?

Så bliv en del af Fire Eater og få stor indflydelse på vores fortsatte vækst, når vi erobrer verdensmarkedet med et unikt og miljøvenligt produkt, der redder liv og forhindrer materielle skader.

Du får en nøglerolle i kernen af vores forretning, da du er med til at udvikle vores distributørnetværk og tage Fire Eater til næste niveau.
Og her er mulighed for at lande rigtig store aftaler.

- Omar Vendelbo, salgsdirektør

Fire Eater – effektive brandsikringssystemer

Vi er en innovativ, dansk vidensvirksomhed, som er teknologisk ledende på verdensmarkedet, og vi investerer konstant i at udbygge vores forspring. Vores produkt til brandslukning, Inergen, er 100 % bæredygtigt, og det er produceret af atmosfæriske luftarter, dvs. af den luft, vi alle indånder.

I alt hvad vi gør, overvejer vi nemlig, hvordan vi kan øge vores bidrag i forhold til bæredygtighed, og vi arbejder løbende på, at vores miljøbelastning reduceres.

Vores internationale vækstambitioner er gloende hede

Vi har haft en flyvende start på 2024 med en rekordhøj ordreindgang og ordrebog. De seneste 3 år er vi vokset med over 85 %. Vores mål er at blive en af verdens ledende leverandører af stationære brandsikringssystemer – og vi er godt på vej, for vi har allerede internationale partnere i store dele af verdenen, mange flere er på vej, og vi griber effektivt de mange muligheder, vi ser i markedet.

En del af vores store succes er, at vi arbejder endnu tættere på partnerne fra hele verden. Så du får en utrolig spændende rolle, hvor du virkelig får ansvar.

- Sune Samsson, KAM

Skab succes på den internationale scene

Du får ansvar for at pleje, udvikle og fastholde de partnerskaber, som vores Business Development Managers indgår. Vores partnere er globale brand- og sikkerhedsfirmaer, som implementerer vores løsninger ude hos deres egne kunder rundt omkring i verdenen.

Vi holder vores rejsedage på et minimum, dvs. 5-10 dage om året, og derfor foregår størstedelen af din kundekontakt digitalt via Teams-møder og lignende. Du får al den træning i vores produkt, som du har brug for, da vi har masser af teknisk ekspertise in-house.

Det betyder, at du bl.a.:

  • fungerer som partnerens first point of contact og sikrer, at de får den support, de skal bruge
  • afholder produkttræning for partnerne via webinarer – og du trækker på vores tekniske eksperter efter behov
  • laver tilbud til partnerne og sikrer, at deres kontrakter er opdaterede
  • følger struktureret op på partnerne
  • deltager på messer for at skabe relationer til nye og eksisterende partnere.

Vi tildeler markederne ud fra en geografisk opdeling, hvor vi bl.a. tager ønsker, sprogkundskaber og kompetencer i betragtning. Dog vil dit hovedfokus være på samarbejdet med partnere uden for Europa, herunder lande som fx Australien, USA og Asien. Du kan derfor se frem til at være i tæt kontakt med en større partnergruppe på daglig basis.

Bliv en del af et ambitiøst hold

På vores hovedkontor i Hillerød sidder der ca. 70 medarbejdere, hvoraf du får ca. 15 kolleger i Salg & Projekt samt ca. 20 kolleger rundt omkring i verden. Vi har en høj faglighed og er gode til at hjælpe hinanden, så vi bibeholder den kvalitet, vi er så stolte af. Samtidig har vi en frisk stemning og en ukuelig tro på, at vi sammen kan opnå succes, når vi kaster os ud i nye tiltag.

Vi tilbyder mulighed for at arbejde hjemmefra 1-2 dage om ugen, og du kan se frem til en attraktiv lønpakke inkl. pension, frokostordning og massageordning. Vi har også en aktiv personaleforening, der arrangerer mange sjove events for os i løbet af året.

Du er selvkørende og har et kommercielt mindset

  • Du har erfaring med salg til distributørnetværk og et godt kendskab til teknisk projektsalg.
  • Du har flair for tekniske løsninger og mod på at sætte dig ind i forskellige landes regler ift. brandsikkerhed m.m.
  • Du behersker engelsk i skrift og tale på højt niveau.

Vil du gøre karriere hos os?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte senior rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jens Fog på 7245 9005.

Send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt, da vi indkalder løbende til samtale. Ansøgningsfristen er den 5. juni 2024.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Læs mere om os her.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

Dit rekrutteringsforløb med Jobindex

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Vi læser de indkomne ansøgninger igennem og overdrager løbende relevante kandidater til virksomheden. Du kan læse om vores rekrutteringsproces på siden Rekrutteringsforløb.