Boliggården
Helsingør

Ejendomsfunktionær

Vær med til at gøre en forskel for vores beboere

Som ejendomsfunktionær trives du om sommeren med, at ukrudtet gror, og om vinteren er du parat med fejemaskine og skovl, når det sner. Og indimellem hjælper du fru Hansen, når hendes vandhane drypper.

Er du serviceorienteret, tager initiativ, og har du erfaring med tilsvarende opgaver? Så er du måske vores nye kollega.

Jobbet

De typiske arbejdsopgaver er vedligeholdelse og pleje af udearealer, affaldshåndtering, beboerservice, glatførebekæmpelse og snerydning.

Der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling, og du vil i hverdagen indgå i et uformelt arbejdsmiljø med dynamiske og åbensindede kollegaer.

Kvalifikationer

Vi lægger vægt på, at du:

  • Har den rette indstilling, herunder er serviceminded og god til at tale med beboere med forskellige baggrunde. Du er en teamplayer og bidrager til fællesskabet
  • Har flair for håndværksmæssige opgaver
  • Har erfaring med pleje og vedligeholdelse af grønne områder
  • Er fortrolig med it på brugerniveau
  • Har kørekort

Om Boliggården

Boliggården er med 6.200 lejemål det største almene boligselskab i Helsingør Kommune. I almene boliger er lejerne via lovgivningen om beboerdemokrati sikret medindflydelse på boligafdelingernes drift. Huslejen i boligerne dækker alene de udgifter, der vedrører den enkelte boligafdeling, idet ingen skal tjene på boligerne.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst mellem ESL, Ejendoms- og Servicefunktionærernes Landssammenslutning og DEA for medlemmer af BL.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte driftsleder Dennis Nordahl Autzen på 3099 6431.

Kan du se dig selv som en del af vores hold, så upload dit CV samt en kort beskrivelse af din motivation for at blive vores nye kollega. Benyt knappen ”Ansøg”.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.