Kommune Konsulenterne

Vikarbureau søger socialrådgivere til Børn-, Unge- og Familieafdelinger samt Børn- og Handicapafdelinger i hele landet

Er du uddannet socialrådgiver eller har siddet som sagsbehandler på området og er parat til nye udfordringer i dit arbejdsliv med mulighed for at præge din egen hverdag? Så er det dig, vi søger til hurtig tiltrædelse.

Vikarbureauet Kommune Konsulenterne søger kompetente socialrådgivere og sagsbehandlere til kortere og længere vikariater samt diverse socialfaglige opgaver til kommunernes Børn, Unge- og Familieafdelinger samt Børn- og Handicapafdelinger i hele landet.

Vi forventer, at ansøger har erfaring med:

  • Generel sagsbehandling inden for Familieområdet
  • Børnefaglige undersøgelser og handleplaner
  • Myndighedsopgaver ift. børn og unge med særlige behov og deres familier
  • Vedr. Børn og Handicap: Opdateret viden på SEL § 41, 42 og 44/84

Vikarer i Kommune Konsulenterne er selvkørende fra første arbejdsdag, hvorfor stor erfaring er en forudsætning for ansættelse. Desuden forventer vi, at ansøger er serviceminded, fleksibel og stabil. Kommune Konsulenterne tilbyder til gengæld attraktive løn- og ansættelsesforhold, match med fokus på personlige og faglige kompetencer.

Vi søger vikarer til ansættelse på fuldtid, deltid samt til diverse socialfaglige opgaver, der kan kombineres med en fuldtids- eller deltidsansættelse andetsteds.

Ved mulighed for hurtig tiltrædelse, kontakt da kontoret direkte på tlf. 93 30 40 50. Ansøgning og CV, samt billede bedes sendt på mail: job@kommunekonsulenterne.dk

Hvis du vil læse mere om Kommune Konsulenterne, kan du besøge vores hjemmeside på www.kommunekonsulenterne.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.