NEYE A/S
København S

NEYE søger erfaren salgsassistent

Til vores butik i Amager Centret søger vi en naturlig, engageret og motiveret salgsassistent med passion for at sælge og udvikle salget i vores butik.

Din rolle som salgsassistent bliver at sikre den gode oplevelse for vores kunder og samtidig skabe solid udvikling og resultater i butikken i samarbejde med butikschefen og det øvrige Team. Du skal have lysten til en travl hverdag med udfordringer og evnen til at skabe positiv energi blandt kunder og kollegaer.

Jobindhold

Du bliver butikschefens højrehånd og stedfortræder og er medansvarlig i alle de opgaver, som findes i forbindelse med den daglige drift i butikken. Du skal trives med at arbejde selvstændigt og have ansvar samt at blive målt på din indsats.

Dine primære arbejdsopgaver

Videreudvikle butikken med fokus på kvaliteten af salg og service i samarbejde med butikschefen samt sørge for, at butikken altid fremstår indbydende for vores kunder.

  • Personligt salg og service samt sikre gode kundeoplevelser
  • Efterlevelse af fastlagte budgetter i samarbejde med butikschefen
  • Efterlevelse af KPI’er, som er fastlagt (Basket size mv.)
  • Salgsfremmende tiltag i butikken, selvstændigt og i samarbejde med butikschefen
  • Varemodtagelse, opfyldning og visuelt merchandise
  • Arbejde i overensstemmelse med vores kædekoncept

Jobprofil

Du har stor erfaring med personligt salg fra detailhandel og gerne modebranchen. Derudover har du evnen til at skabe kundekontakt, opbygge gode kunderelationer samt skabe mersalg og god stemning i butikken.

  • Du elsker at sælge, inspirere og videreudvikle salget
  • Du har en kundeorienteret serviceopfattelse
  • Du er selvstændig og ikke bange for at tage fat
  • Du er proaktiv, initiativrig og viser engagement i jobbet
  • Du har et højt energiniveau og en positiv livsindstilling

Vi tilbyder

Et interessant job i en dynamisk modevirksomhed, hvor kvalitet og funktionalitet, samt det gode formål, er i fokus. Du vil have et tæt samarbejde med Butikschefen og rig mulighed for medindflydelse. Vi er et team af engagerede kollegaer, der arbejder for fælles mål i et uformelt og positivt arbejdsmiljø.

Løn efter kvalifikationer, bonusordning samt en attraktiv personalekøbsordning.

Tiltrædelse: Den 1. juni eller efter aftale.

Stillingen er på 30-37 timer/ugen.

Ansøgning

Vi vurderer løbende de indkommende ansøgninger, så send gerne din ansøgning allerede i dag, da vi ansætter, så snart den rigtige kandidat er fundet.

Ansøgning og CV med billede sendes via nedenstående link.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Butikschef Jette Nielsen på telefon 3257 0737.


NEYE-Kæden, som består af 44 butikker fordelt over hele Danmark samt webshop, er markedsleder inden for tasker og accessories. NEYE er fondsejet, og fonden støtter sygdomsbekæmpende forskning igennem sit overskud. Kæden, som beskæftiger ca. 350 medarbejdere, vil være kendt for det største og bedste udvalg af tasker og accessories inden for fashion, fritid og rejs. Læs mere på www.neye.dk.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.