Skyttebjerg Børnehave
Nærum

Vil du sætte dit præg på en skøn lille perle?

Nu kan du blive en del af et lille dedikeret medarbejderteam hos Skyttebjerg, da vi søger en pædagog til vores lille hyggelige private børnehave midt i Nærum.

Skyttebjerg Børnehave er en sjælden lille og familiær børnehave med plads til 28 børn, der er beliggende i hjertet af Nærum. Her er masser af parkeringsmuligheder lige udenfor døren, vi tilbyder en sundhedsforsikring og her er en bestyrelse og forældregruppe, som er meget hjælpsomme og engageret i dette lille skønne sted.

Huset vi boltrer os i er beliggende i et parcelhuskvarter tæt på skoven og lokalmiljøet som vi ofte besøger. Dertil kommer at vi har den hyggeligste og dejligste legeplads.

Hos Skyttebjerg vægter vi de nære relationer og det enkelte barns unikke kompetencer højt. Gennem vores tætte samarbejde med forældrene får vi trygge børn, som vokser og udvikler sig.

Husets børn har en hverdag som er præget af nærværende og engagerede voksne som ikke er blege for at give en ordentlig krammer. Samtidig gør husets størrelse, at alle børn kender alle voksne lige godt.

Skyttebjerg Børnehave går et spændende nyt år i møde med flere – for os – større projekter som skal være med til at skabe endnu større glæde. Vi har været i gang med en istandsættelse af ejendommen og forventer mere af dette, idet planen er at vi fremadrettet skal kunne kalde os ”integreret”. Vi arbejder nemlig på, at vi i løbet af sensommeren 2024 kan åbne for en lille vuggestuegruppe.

Hertil kommer, at vores styrkede læreplan skal videreudvikles, plus vores evalueringskultur skal styrkes… - så der er masser af interessante opgaver vi skal kaste os over i det nye år!

I vores lille hus er vi både familiære og professionelle på samme tid. Kan man det?
Ja, man kan. Men det kræver bevidste voksne, som er tydelige, og som tør at reflektere over egen praksis… - og derfor søger vi dig!

Bliv en del af vores spændende rejse, og vær med til at sætte dit præg på og i huset. Kan du nikke genkendende til ord og udtalelser som:

  • Nærvær
  • Tætte relationer
  • Tryghed
  • Rummelighed
  • Alle bliver set og hørt
  • Alle er betydningsfulde
  • Lyst til faglig udvikling og sparring
  • Og ikke mindst har lysten til at være en synlig og tydelig stuepædagog

Er du uddannet pædagog – så hører vi meget gerne fra dig, og vi imødeser meget gerne din motiverede ansøgning. Sammen med ansøgningen bedes du vedhæfte dit CV, uddannelsesbevis, udtalelser og andre relevante papirer.

Vores åbningstider er alle dage mellem kl. 07:00-17:00, - fredag dog til kl. 16:00.

Der er tale om en fuldtidsstilling på 30-37 timer med start snarest muligt.

Samtaler afholdes løbende, så hold dig endelig ikke tilbage med at sende din!

Ønsker du at høre yderligere om huset, om jobbet - eller ønsker du at besøge vores lille perle, kan du kontakte konstitueret leder Heidi Stær på tlf.: 4580 1803 og aftale tid.

Du kan også læse mere omkring Skyttebjerg på vores hjemmeside: www.skyttebjergbh.dk.

Skyttebjerg har overenskomst med BUPL, og er medlem af Landsorganisationen Danske Daginstitutioner – LDD der assisterer os med ansøgningerne til stillingen her.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.