Chr. Olesen Synthesis A/S
Hvidovre

Procesingeniør

Har du lyst til at starte din karriere med at arbejde inden for farmaceutisk produktion? Og har du mod på at bevæge dig ud i tværfaglige udfordringer, der ligger lidt uden for din uddannelse?

Vi er en virksomhed i vækst, og produktionsvolumenerne vokser – så derfor har vi et stort behov for at styrke vores ingeniørgruppe med et nyt medlem, der kan medvirke til, at vi får moderniseret vores udstyr, som produktionen vil få stor gavn af. Samtidigt skal vi sikre, at vi efterlever regler inden for arbejdsmiljø og GMP.

ARBEJDSOPGAVER

  • Projektledelse i forbindelse med implementering af nyt udstyr til produktionen, herunder kvalificering, kommunikation med interessenter i den lille organisation herunder koordinering af opgaver hos operatører, teknikere, kvalitetskontrol og QA, så alt spiller, når udstyret skal ibrugtages.
  • Udarbejdelse af ændringssager, afvigelser, temperaturmapping, kvalificeringsprotokoller, SOP’er samt øvrigt GMP-relateret dokumentation.
  • Udarbejdelse af HSE-relateret dokumentation.
  • Implementere forbedringer til trænings- og logbogssystemerne i produktionen i samarbejde med GMP-support og kvalitetsafdelingen.
  • Diverse øvrige ingeniørrelaterede ad hoc-opgaver.

Du vil indgå som en vigtig del af produktionsteamet, der i dag består af ca. 30 ansatte fra operatører til ingeniører under produktionschefen.

PROFIL

  • Du elsker at koordinere og kommunikere med alle fra operatører, ledere, akademikere til kvalitetsafdelingen.
  • Det er vigtigt, at du formår at formulere dig skriftligt og til sagen.
  • Du arbejder struktureret.
  • Du er dygtig analytisk og er motiveret af at sætte dig ind i systemer, der ligger uden for din uddannelsesretning.
  • Du nyder at tage ansvar for, at projekter bliver drevet og kommer i mål.
  • Du har respekt for, at der arbejdes i et reguleret miljø, hvor ATEX, GMP, REACH og øvrige regelsæt skal respekteres.
  • Du er uddannet kemiingeniør, maskiningeniør, procesingeniør, ingeniør inden for sundhedsteknologi eller har anden naturvidenskabelig uddannelse, uanset om det er en diplom- eller kandidatuddannelse.

Der er ingen forventninger til, at du ved alt inden opstart. Der vil følge et oplæringsforløb, hvor den rette kandidat vil blive sat ind i GMP-reguleringen, arbejdsmiljøregler, m.m.

Vi er et mindre site på i alt ca. 70 ansatte, hvor alle hilser på alle, og hvor der er højt til loftet og en flad organisation.

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har få års erfaring eller er nyuddannet - også selvom du først bliver færdig til sommer.

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Produktionschef Danny Vain-Nielsen på +45 54 34 53 80.

Send din ansøgning og dit CV via e-mail til: hr@cosynthesis.dk. Skriv venligst ”Procesingeniør” i emnefeltet. Er du nyuddannet vedlægges venligst karakterblad. Vi indkalder løbende til samtaler, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen.

CHR. OLESEN SYNTHESES A/S TILBYDER

Der tilbydes; Pensionsordning, sundhedsforsikring og frokostordning, og i løbet af året samles vi til forskellige sociale arrangementer. Løn efter kvalifikationer.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Chr. Olesen Synthesis A/S is owned by the Danish based Chr. Olesen Group and the American Investment company Signet Health Care Partner. Chr. Olesen Synthesis A/S focuses on the manufacturing and sales of high quality Active Pharmaceutical Ingredients (API’s) to the international pharmaceutical industry. Chr. Olesen Synthesis A/S is situated at Kanalholmen 8-12, 2650 Hvidovre.