Behandlingsskolerne ApS
Vanløse

Behandlingsskolen Fyrtårnet søger lærere

Vil du hjælpe børn med særlige udfordringer godt på vej, så de kan leve op til deres fulde potentiale? Og kunne du tænke dig at gøre en mærkbar forskel i et ungt menneskes liv? Så har vi det helt rigtige job for dig: Lige nu søger vi lærere med linjefag indenfor engelsk, dansk, idræt og billedkunst.

Hverdagen på Fyrtårnet

Fyrtårnet er en afdeling beliggende i Vanløse, hvor hovedparten af vores elever er diagnosticeret med én eller flere psykiske lidelser. Vi har elever fra 0. - 9. klassetrin. Vi er eksperter i autisme da vores elever har vanskeligheder indenfor autismespektret, men vi har også at gøre med ADHD og forskellige angstproblematikker. Derudover har eleverne sidediagnoser og problematikker, der gør, at de udvikler sig bedst i et særligt tilrettelagt skoletilbud. Du skal være den trygge voksne, der kan skabe positive relationer, men også evner at sætte klare grænser og mål.

Hver elev har en behandlingsansvarlig psykolog tilknyttet som arbejder tæt sammen med både pædagoger og lærere. Dette med henblik på at forbedre elevens mulighed for at lære, udvikle sig og på længere sigt at kunne skabe et selvforsørgende voksenliv. Du får dermed en stor rolle i denne meningsfulde udvikling.

Er du vores kommende kollega?

Som vores nye lærer, vil du være med til at målrette behandling og undervisning, som tilgodeser vores elever. Vores elever kommer til os når folkeskolen eller specialskolen ikke længere kan hjælpe dem. Omsorgs- og relationsarbejde er derfor en vigtig del af dagligdagen hos os. Udover din faglighed, skal du derfor være rummelig, have et roligt temperament og en anerkendende tilgang i din undervisning.

Måske har du erfaring fra specialområdet, men hvis ikke, har du en stor interesse for området og masser af mod på udfordringer – også selvom du er nyuddannet!

Vi søger lærere, som:

  • Kan løfte opgaven med at undervise i engelsk, dansk, idræt og billedkunst – gerne en kombination af flere af fagene
  • Er rummelig og kan skabe positive relationer, men samtidig sætte grænser og mål
  • Er synlig i hverdagen og har en anerkendende tilgang til elever, forældre og kollegaer
  • Kan tænke kreativt og differentieret i sin undervisning – vi skal møde vores elever, hvor de er, da der er en stor spredning i deres faglige niveau
  • Har erfaring med målstyring og evaluering af elevernes undervisning
  • Kan håndtere elever, der har det svært og til tider er udadreagerende i deres adfærd

Hvad kan vi tilbyde?

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med masser af mulighed for at vokse både personligt og fagligt. Du møder en fagligt kompetent og meget social personalegruppe og ledelse, som sikrer et godt samarbejde med høj grad af kollegial støtte. Sammen med skoleledelsen vil du få mulighed for at præge din arbejdsplads og elevernes hverdag på skolen. Her er ikke langt fra idé til handling og der er en stor grad af indflydelse på løsning af egne arbejdsopgaver.

Hos os ser vi tværfagligt arbejde som en styrke. Vores personalegruppe på skolen består primært af psykologer, lærere og pædagoger. Alle er ambitiøse ildsjæle med stærke pædagogiske egenskaber og et stort menneskeligt overskud. Vi har ugentlige teammøder, supervision og fælles personalemøder.

Derudover har vi morgenmad og varm frokost fra vores egen kantine som en del af det pædagogiske måltid med eleverne.

Vi har overenskomst med Lærernes Centralorganisation og pensionsordning hos Lærernes Pension.

Du kan læse meget mere om vores skole og ellers generelt om Behandlingsskolerne her: www.behandlingsskolerne.dk/skoler/fyrtarnet.

Vil du høre mere?

Vil du høre mere om stillingen som lærer, er du velkommen til at kontakte skoleleder, Bjørn Messell, på mail: bjoernm@behandlingsskolerne.dk eller på tlf.: 52 13 00 93.

Stillingen kan både være en fuldtidsstilling, deltidsstilling eller et barselsvikariat. Opstart er efter sommerferien, det vil sige pr. 1. august 2024. Vi indkalder løbende egnede kandidater til samtale, og indgår aftale så snart rette match er der.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.