Chr. Olesen Synthesis A/S
Hvidovre

QC-laborant med varierende opgaver

Har du lyst til at sikre kvaliteten af vores API’er i en QC-funktion, hvor du får lov at løse en palet af forskellige opgaver? Har du lyst til at blive en del af en velfungerende gruppe, hvor du løbende bliver trænet i nye opgaver af dine erfarne kolleger?

Så er det måske dig, der er vores kommende QC-laborant. Vi er i en proces, hvor vi vokser, og derfor søger vi en laborant, der trives med fleksibilitet og gerne vil udvikle sig.

Vi vil altid være lydhøre over for den enkelte laborant. Hvis du har interesse for en opgave, så lytter vi og sørger for, at du bliver trænet i den og får lov til at løse den

QC-kemiker Lars O. Lyngsø

En hjælpsom og kompetent kollegagruppe

I industrikvarteret med de naturskønne omgivelser på Avedøre Holme, tæt på motorvejsafkørslen, ligger vores fabrik, hvor 67 medarbejdere er klar til at byde dig velkommen til en virksomhed, hvor vi hurtigt lærer hinanden at kende. Her producerer vi API’er, der blandt andet bliver brugt til ADHD- og smertestillende medicin.

Du bliver en del af vores QC-afdeling, hvor 8 laboranter og 4 kemikere står for kvalitetssikring sammen med dig i form af blandt andet drifts- og holdbarhedsanalyser. Dine nye kolleger er både erfarne og hjælpsomme, ligesom de sætter pris på en fælles kaffepause eller en god frokostsnak.

Få indflydelse på dine opgaver

Du er i kontakt med hele virksomheden, når du arbejder som laborant – du har både dialoger med QA, produktionen og udviklingsafdelingen i dit arbejde. Samtidig kommer du til at udføre analysearbejde med validerede metoder på fx HPLC, GC, IR og partikelstørrelsesmåler. Ud over laboratorieopgaver, så udgør forskellige administrative opgaver også en stor del af dagligdagen.

Vi hører gerne fra dig, hvis du har mod på at blive vores kommende kemisk laborant der:

  • Udfører kemiske driftsanalyser
  • Validerer analysemetoder
  • Sikrer kvalificering, kontrol, kalibrering og vedligehold af laboratorieudstyr
  • Medvirker ved OOS-håndtering og metodeudvikling samt troubleshooting i laboratoriet
  • Hjælper med at udarbejde og gennemgå relevant GMP-dokumentation såsom analyseforskrifter, SOP’er, afvigelsesrapporter og ændringssager

Du bidrager til holdånden

Der er en høj grad af fællesskabsfølelse i din nye afdeling. Der samarbejder du også med dine kolleger om flere af opgaverne, og derfor er det essentielt, at du en holdspiller, der tilbyder din hjælp - men også, at du er god til at række ud efter andres.

Desuden har du:

  • En uddannelse som laborant eller bioanalytiker
  • Solid erfaring med kromatografiske analyser (Empower)
  • Erfaring med udførelse af kemiske driftsanalyser
  • Stiftet bekendtskab med GMP

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte QC Manager Anette Untermann på +45 5434 4704.

Send din ansøgning og dit CV via e-mail til: hr@cosynthesis.dk. Skriv venligst ”QC-laborant” i emnefeltet. Samtaler afholdes løbende. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Ansøgningsfrist: 20. maj 2024

Vi glæder os til at høre fra dig.


Chr. Olesen Synthesis A/S is an API producer owned by the Danish based Chr. Olesen Group and the American Investment company Signet Health Care Partner. Chr. Olesen Synthesis A/S focuses on the manufacturing and sales of high quality Active Pharmaceutical Ingredients (API’s) to the international pharmaceutical industry. Chr.Olesen Synthesis A/S is situated at Kanalholmen 8-12, 2650 Hvidovre.