Hillerød Forsyning
Hillerød

Er du maskinmesteren, der motiveres af at sikre stabil drift og vedligehold af kraftvarme?

Hillerød Forsyning står over for en større ombygning af et eksisterende produktionsanlæg, der skal saneres til fordel for et nyt. Det nye anlæg skal levere fjernvarme og fjernkøl til det nye superhospital i Hillerød, og vi mangler dig, som er interesseret i at være involveret i de forskellige faser i processen og være med til at varetage den fremtidige drift.

På sigt må du gerne have et ønske om at udvikle dig hen imod et større ansvar i stillingen, da vores dygtige kollega, der i dag sidder med el-autorisationsansvaret på alle anlæg og som beredskabsansvarlig, går på pension inden for de næste par år.

Du vil indgå i et team på syv kolleger, der med hver deres kvalifikationer inden for det mekaniske, SRO-anlæg og el-området arbejder tæt sammen med de andre afdelinger inden for energiområdet. Du vil have din daglige gang på vores kommende energicentral samt på vores biomassefyrede kraftvarmeværk med ORC-teknologi.

Vi søger dig, der har kendskab til

  • kontrol og kommunikationsanlæg (typisk Siemens T.3000 samt WinCC)
  • reguleringsprincipper generelt
  • forbrændingsteknik
  • høj- og lavspændingsanlæg (herunder generatorer og transformere) og sikringsprocedure inden for disse anlæg
  • systematisk vedligehold, dokumentation og arkivering af historik (f.eks. i PM5)
  • analyse af fejlsituationer samt løsninger
  • grundlæggende IT

Når du er landet godt i afdelingen, har fået styr på opgaver og processer og har fået en grundig oplæring på anlægget, vil du indgå i rådighedsvagt hver 5.-6. uge.

Fokus på din udvikling

I denne stilling vil der være stort fokus på din faglige og personlige udvikling. Du vil i samspil med nuværende maskinmester gennemgå en grundig sidemandsoplæring med henblik på at blive klædt på til at opnå el-autorisation og varetage ledelsesansvar samt fagligt ansvar inden for blandt andet: KLS og KLS-D, høj- og lavspændingsanlæg, kontrol- og kommunikationsanlæggende og meget mere.

Hvad bringer du i spil?

Du er uddannet maskinmester og har en god teknisk forståelse inden for områder som el, SRO og mekanik samt erfaring med drift og vedligehold af produktionsanlæg. Hvis du har kendskab til kraftvarme, fjernvarmeproduktion eller distribution, er det en fordel.

Vi leder efter dig, der:

  • Er nysgerrig og prioriterer faglig og personlig udvikling højt
  • Arbejder struktureret og har fokus på detaljerne
  • Sikrer, at opgaver færdiggøres, deadlines bliver overholdt, og resultaterne lever op til de aftalte krav
  • Er imødekommende og kommunikerer positivt, da kollegial sparring og tæt samarbejde er en faktor i jobbet
  • Er i stand til at bevare overblikket og prioritere opgaver i en travl hverdag – og ikke giver op på trods af forhindringer
  • Har kørekort til bil

Vi tilbyder

Et spændende job med mening i en organisation, der løser samfundsmæssigt vigtige opgaver og bidrager til den grønne omstilling.

Du får en dynamisk hverdag, og har gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Du får et bredt arbejdsfællesskab med engagerede og tværfaglige kolleger, som sparrer og samarbejder om det faglige i et uhøjtideligt miljø med plads til latter.

Vi tilbyder en fastansættelse i en fuldtidsstilling inkl. frokostpause, ansættelse efter gældende overenskomst og pensionsordning.

Vi har desuden en aktiv personaleforening, lækker frokostordning, massageordning og sundhedsforsikring.

Ansøgning og tiltrædelse

Hvis du synes, stillingen lyder som noget for dig, kan du søge via linket "Ansøg". Send gerne din ansøgning med vedhæftet CV og relevante bilag snarest, da vi løbende tager kandidater ind til samtale.

Alle oplysninger vil blive behandlet fortroligt og i overensstemmelse med regler for beskyttelse af personfølsomme oplysninger. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Privat straffeattest skal kunne forevises ved ansættelse.

Yderligere information

Er du blevet nysgerrig, og vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte Torben Grønbech på telefon 4090 6410 eller tgh@hfors.dk.

Hillerød Forsyning

Hillerød Forsyning er en dynamisk multiforsyningsvirksomhed med ca. 200 engagerede medarbejdere. Vi sørger for, at borgerne i Hillerød har rent vand i hanen, varme i rørene, og at der bliver håndteret spildevand og sorteret og afhentet affald. Vi arbejder med at udvikle bæredygtige løsninger til fordel for miljø, klima og fremtidige generationer.

Læs mere om Hillerød Forsyning på www.hfors.dk.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.