SDK Shipping A/S
Kalundborg

Project Coordinator

SDK søger en passioneret og erfaren Project Coordinator til at styrke vores sjællandske stevedoreaktiviteter samt Agency-forretninger. Er du klar til at bidrage med og forme fremtidens fragthåndtering? Tag det næste skridt i din karriere, og bliv en central aktør i etableringen af standarder for effektiv og sikker fragthåndtering.

Om rollen

Som Project Coordinator vil du være medansvarlig sammen med vores Cargo Coordinator for at koordinere og facilitere alle faser af vores lastninger og losninger, og din indsats vil være afgørende for at sikre en effektiv og sikker håndtering af fragtopgaver. Vi søger en Project Coordinator som primært vil være tilknyttet vores sjællandske stevedoreaktiviteter.

Derudover vil dine nøgleopgaver være:

  • Håndtering af Agency, Projekt og NAVY skibsanløbsopgaver i almindelighed.
  • Modtagelse og behandling af bookninger fra kunder internt i SDK Shipping A/S.
  • Struktureret tilrettelæggelse af opgaver og brug af vores netværk af leverandører.
  • Planlægning og behovsafstemning med afskiber, modtager, reder, havnemyndigheder og andre interessenter.
  • Indkøb og indleje af nødvendigt udstyr til opgaverne.
  • Aktiv deltagelse i teamsmøder og løbende dialog med interessenter.
  • Koordinering af opgaver og underleverandører under eksekveringen.
  • Bevarelse af overblik gennem hele opgaveforløbet.
  • Sikring af sikkerhed iht. opgavens omfang og risk assessment.

Kvalifikationer

Vi søger en selvstændig og handlekraftig Project Coordinator, der trives med at håndtere forskellige faser af ud- og indskibninger både bag skrivebordet og ”ude i marken”. Som en initiativrig og praktisk tænkende person vil du have evnen til at tænke ud af boksen for at sikre effektivitet og kvalitet i opgaveløsningen. Du betragter det som en fordel at have fleksibilitet i arbejdstiden, da opgaver kan kræve tilstedeværelse uden for normale arbejdstider.

Du bringer med dig:

  • Kendskab til udførelse af lastning og losning samt dokumenthåndtering af dry-cargo- samt tankskibe.
  • Erfaring med komplekse logistikopgaver og evnen til at håndtere pludselige ændringer.
  • Ønskeligt kendskab til brugen af lashingsudstyr som wirer, kæder, vantskruer, sjækler, båndsurringer osv.
  • Mundtlige og skriftlige kommunikationsfærdigheder på både dansk og engelsk.
  • Kørekort B til personbil.

Lyder det som noget for dig?

Hvis dette lyder som det helt rette job for dig, så søg jobbet online snarest muligt via knappen "Ansøg". Vi afslutter rekrutteringsprocessen, når vi har identificeret den rette kandidat og inviterer løbende ind til samtale. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Peter Labuz på telefon +45 40 87 89 97.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Bliv en del af SDK FREJA Gruppen

SDK FREJA gruppen er en full-service logistik- og shippingvirksomhed. SDK FREJAs primære aktiviteter er spedition inden for vej-, luft-, søtransport og projektopgaver, kontrakt logistik samt stevedoring, agentur og krydstogtsegmentet, og ligeledes kommerciel befragtning og linerservices.

Virksomheden tilbyder specialiserede logistikløsninger inden for sundhedspleje, varehusstyring og køling, og er repræsenteret med mere end 60 kontorer i Nordeuropa inkl. strategiske positioner i Kina og Spanien.

SDK FREJA er et af de få uafhængige og privatejede, lokale logistik- og shippingvirksomheder i mellemstørrelsen. Med flere end 1.500 ansatte i 8 lande fokuserer SDK FREJA på at være ét samlet kontaktpunkt og at skabe pålidelige og effektive løsninger på tværs af industrier.

SDK FREJA gruppen er del af det danske, familieejede United Shipping & Trading Company (USTC). USTCs portefølje indeholder bl.a. aktiviteter inden for olie & energi, shipping, dør-til-dør-logistik, risk management, bilaktiviteter, IT, bæredygtig energi, miljø & genbrug – og er repræsenteret i 40 lande med flere end 4.300 ansatte.