Brink Transport ApS
Viborg

Erfaren Disponent der vil arbejde med salg og interesse for IT

Er du forretningsorienteret og ambitiøs? Brænder du for transport & Logistik, så læs videre om vores spændende stilling, som multikunstner indenfor transportfaget.

Vi søger en dedikeret og engageret transportspecialist, der har en passion for salg, en stærk interesse for IT og erfaring med vedligeholdelse af data. I denne rolle vil du være med til at identificere og udvikle nye forretningsmuligheder, samtidig med at du sikrer, at vores IT-systemer og data er opdaterede og velfungerende.

Dine arbejdsområder:

  • Som Disponent er du en stor del af planlægningen af godstransport og biler med fokus på effektiv ruteplanlægning og koordinering af logistikoperationer.
  • Identificere potentielle kunder og opbygge langvarige forhold gennem en aktiv salgsindsats.
  • Rådgive kunder om vores transportløsninger og tilpasse dem efter deres behov.
  • Vedligeholde og opdatere vores IT-systemer for at sikre optimal brug af systemer.
  • Samarbejde i teams for at sikre en smidig implementering af transportløsninger.

Opfølgning på transporter:

Opfølgning af transporter indebærer regelmæssig overvågning, afrapportering af fremskridt og eventuelle udfordringer i transportprocessen. Du skal være med til at implementerer systemer og procedurer, der sikrer realtidsopdateringer og status for forsendelser, hvilket gør det muligt at håndtere eventuelle problemer proaktivt og sikre rettidig levering.

Kommunikation med kunder og chauffører:

Effektiv kommunikation er afgørende i din rolle. Du skal etablere og opretholder klar kommunikation med både kunder og chauffører. Du skal stræbe efter at skabe stærke relationer, der bygger på gennemsigtighed og pålidelighed for at sikre tilfredse kunder og velkoordinerede transporter.

Dine kvalifikationer:

Transport og spedition: Du skal have minimum 5 års dokumenteret erfaring inden for transport og spedition. Din erfaring sikrer, at du er bekendt med branchetypiske udfordringer.

IT: Du skal have god erfaring med forskellige IT-redskaber, herunder Microsoft Office-systemer og branchetypiske disponeringsprogrammer for at sikre en smidig håndtering af daglige opgaver og effektiv kommunikation. En del opgaver vil indeholde vedligeholdelse af data, så en god portion nysgerrighed skal du være i besiddelse af.

Salg: Du skal have erfaring med at sælge transportløsninger og have en solid forståelse for transport- og logistikbranchen, herunder viden om forskellige transportformer.

Sprogkompetencer: Flydende dansk i både skrift og tale er afgørende for at sikre klar og præcis kommunikation såvel internt som med vores kunder og partnere.

Arbejdsmoral og ordenssans: Din stærke arbejdsmoral og evne til at opretholde orden og struktur er afgørende for at sikre en effektiv og præcis eksekvering af opgaver.

Samarbejde og ansvarsbevidsthed: Du er kendt for din proaktive tilgang til samarbejde og træffer ansvarlige beslutninger, der bidrager til virksomhedens succes.

Positivitet og humoristisk sans: Vi vægter ikke kun dine faglige kvalifikationer, men ser også gerne, at du bringer et positivt engagement og en god sans for humor med dig. Vi tror på, at en positiv indstilling ikke kun skaber et behageligt arbejdsmiljø, men også styrker samarbejdet mellem dine kolleger og fremmer en kreativ tilgang til udfordringer.

Forventninger til dig:

Lever op til vores høje kundeservicestandart: Du skal opretholde høje standarder for kundeservice, hvilket indebærer effektiv kommunikation med vognmænd og lagerpersonale for at sikre en problemfri hverdag.

Din egen positivitet bør være smittende og en motivation for dine kollegaer.

Ambitiøs og serviceminded: Vi forventer, at du er ambitiøs og har en serviceminded tilgang til dine opgaver, da dette er afgørende for at imødekomme vores høje standarder.

Evnen til at jonglere med flere opgaver samtidigt er afgørende for at håndtere den dynamik, der følger med vores arbejdsmiljø.

Vi ser gerne, at du aktivt fremmer et miljø, hvor samarbejde ikke kender afdelingsgrænser eller kulturelle forskelle. Din evne til at skabe bro mellem forskellige enheder er afgørende for vores fælles succes og mål.

Få et indblik i, hvad vi har at tilbyde:

Spændende og aktivt jobmiljø: Oplev en spændende hverdag med høj aktivitet og en masse opgaver i vores dynamiske miljø. Der er ikke to dage der er ens, og du har stor indflydelse på din egen arbejdsdag.

Fysisk placeret tæt på driften er du konstant i kontakt med virkeligheden. I en travl hverdag, hvor forandringer sker hurtigt, har du fingeren på pulsen og er parat til at tilpasse dig.

Du kan forvente skiftende arbejdstider.

Vores arbejdsplads giver dig mulighed for at forme din egen arbejdsdag. Din personlige påvirkning er afgørende for at skabe et meningsfyldt og tilfredsstillende arbejdsliv.

Hvis dette lyder som en spændende mulighed, ser vi frem til at modtage din ansøgning. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningen sendes til jb@brinktransport.dk.

Vi holder løbende samtaler indtil den rette kandidat er fundet, og du opfordres derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt. Du vil få svar, så snart vi har evalueret de indkomne ansøgninger.

Hvis du ønsker yderligere information om stillingerne, er du velkommen til at kontakte Jan Bahr på 7483 5012.

Brink Transport ApS har hovedsæde i Kolding og yderligere afdelinger i Hvidovre og Viborg. Vi opererer inden for både national og international transport med omkring 100 daglige biler på vejene i Danmark.