Behandlingsskolerne ApS

Pædagog til Fortuna Vanløse - Dagbehandlingsskole og Observationsenhed

Vil du have et meningsfyldt job med bred faglighed i et positivt arbejdsmiljø?

Grundet en planlagt kapacitetsudvidelse, søger vi lige nu en eller flere dygtige kollegaer til vores skole, Fortuna Vanløse med opstart efter sommerferien.

Vi tror på, at alle børn og unge skal have mulighed for at få et værdifuldt og selvforsørgende voksenliv, og vi arbejder ud fra en klar filosofi: Vi giver aldrig op! Vi mener, at alle vores elever rummer potentialer for udvikling. Kunne du tænke dig at arbejde på en dagbehandlingsskole i et miljø med høj professionalisme, bred faglighed og gode arbejdsforhold? Så kom og bliv en del af Behandlingsskolerne.

Du kan gøre en forskel i hverdagen

Mange børn og unge kommer til os, når folkeskolen eller specialskolen ikke længere kan hjælpe dem. Vi tror på, at eleverne kan udvikle sig på trods af de udfordringer, de måtte stå overfor. Og det er her, at du kommer ind i billedet. Som vores nye kollega vil du være med til at målrette behandling og undervisning, men lige så vigtigt give vores elever håb, skabe tillid og nye venskaber. Vi giver ikke op, men tager ansvar.

På Fortuna Vanløse tilbyder vi individuel undervisning i små klasser. Vores dedikerede lærere og psykologer tilpasser undervisningen efter hver elevs behov. Vi arrangerer også ture ud af huset for at styrke elevernes sociale færdigheder i det offentlige rum. Hver elev har en behandlingsansvarlig psykolog, der samarbejder tæt med pædagoger og lærere for at forbedre elevernes mulighed for at lære. Vi giver børnene strategier og værktøjer, der øger deres selvværd og muligheder for at få et godt og selvforsørgende voksenliv.

Som pædagog på Fortuna Vanløse skal du være klar til:

  • At være indstillet på at understøtte undervisningen ud fra lærernes guidelines
  • At lave pædagogiske aktiviteter både med elever enkeltvis og i mindre læringsmiljøer
  • At arbejde med børn, som i deres retorik ikke vil lave skoleopgaver
  • At tilgå eleverne med stor indføling og pædagogisk tilgang og kan vejlede barnet i hensigtsmæssige måder at agere på i dagligdagssituationer, og træne disse igen og igen efter behov
  • At være omstillingsparat i situationen, da man ofte må ændre strategi
  • At kunne arbejde med synlige læringsmål for eleverne
  • At udvikle en bred viden indenfor dit eget fag, og være åben og nysgerrig overfor kollegaerne med anden faglig baggrund, samt er iderig til at kunne udføre din undervisning og pædagogiske aktiviteter på forskellige måder
  • At inspirere og instruere kollegaer (lærere og miljøterapeuter) ift. pædagogiske aktiviteter

Omsorgsfuld og rummelig pædagog der trives i et omskifteligt miljø

Hverdagen på Fortuna Vanløse kan være omskiftelig, hvor rummelighed i forhold til elevernes problematikker er en nødvendighed. Du vil blive en del af en personalegruppe på ca. 30, der består af psykologer, lærere, pædagoger og miljøterapeuter. Alle er de ambitiøse ildsjæle med stærke pædagogiske egenskaber og menneskeligt overskud.

Da der kan være stor spredning i elevernes faglige niveau, skal du ud fra lærernes guidelines og anvisninger, kunne tilbyde differentieret undervisning og fange eleverne der, hvor de er. Du er den trygge voksne, der medvirker til skabelsen af positive læringssituationer, men også evner at sætte grænser og mål. Du skal trives i interaktionen med eleverne og kunne håndtere, når elever af og til bliver ophidsede eller kede af det. Vi søger at tilrettelægge et positivt undervisningsmiljø i form af faglige og pædagogiske aktiviteter, der styrker barnets selvværd, nysgerrighed og engagement, hvor vi bl.a. bruger camoufleret undervisning som metode.

Vi søger en ny kollega der er:

  • En kreativ og struktureret pædagog - med overblik, rummelighed, et roligt temperament, en god portion humor og psykisk robusthed
  • En naturlig organisator, der vil være med til at danne rammerne for de unges hverdag
  • En som kan fylde på med sjove og kreative ideer til måder børnene kan styrkes i deres lyst til læring og udvikling
  • Løsningsorienteret og reflekterende i tæt samarbejde med kolleger
  • Tydelig og som kan skabe struktur for elever sammen med sine kolleger, og samtidig kan udvise stor fleksibilitet i relationsarbejde med eleverne
  • Teamplayer, som vil støtte op om det fælles projekt og kan arbejde med frihed under ansvar, da de 6 teams er selvstyrende selvkoordinerende.
  • Fra specialområdet, hvis ikke, så har du en stor interesse for området og masser af mod på den faglige udfordring.

Hvad kan vi tilbyde?

Vi underviser de af vores elever, der er undervisningsparate i små grupper à 1-5 elever med gode normeringer. Vi arbejder med synlige læringsmål, samt fast struktur bygget op om vores egen interne didaktiske undervisningsmodel ”den gode undervisningstime”.

Vi er fagligt dygtige, derfor kan vi tilbyde en spændende arbejdsplads med masser af mulighed for at vokse både personligt og fagligt. En fagligt kompetent og social personalegruppe og kort vej til ledelsen sikrer godt samarbejde med høj grad af kollegial støtte. Vi har tilknyttet faste psykologer, som udover at arbejde med eleverne har til opgave at supervisere medarbejderne ugentligt. Det giver alt sammen masser af mulighed for faglig sparring og udvikling. Det tværprofessionelle samarbejde vægtes højt, hvor interne og eksterne møder omkring den enkelte elevs skolegang løbende bliver evalueret.

Vi har adgang til både hal, svømmehal, science-, fysik- & håndværk & designlokale, som vi deler med vores naboskoler, som også er en del af Behandlingsskolerne. Når eleverne har modstand på undervisningen, camoufleres den i stedet igennem temabaserede forløb og anden kreativ tænkning.

Kort om Fortuna Vanløse

Fortuna Vanløse er en skole med ca. 40 elever, p.t. fordelt i fem teams, men efter sommerferien i 6 teams. Vi er et intensivt tilbud med en høj voksen-normering i 1:1 eller 1:1,5, hvor målet altid er at støtte barnet til at indgå i sammenhænge med andre børn. Vi optager elever på 0.-10.kl klassetrin, og vores elever er børn og unge med særdeles komplekse psykiske problematikker, heriblandt autisme, ADHD, tics, angst (OCD og andre), oppositionel adfærd, psykotiske lidelser samt depression.

Du vil komme til at deltage i ugentlige psykologledet supervision samt behandlingsmøder m. undervisning på højt fagligt niveau, samt ugentlige teammøder.

I dag er Behandlingsskolerne Danmarks største private udbyder af dagbehandlingsskoler (behandlings- og specialundervisningstilbud) med eget behandlingscenter samt botilbud for unge og voksne samt STU-solist og aktivitetstilbud.

Du kan læse mere om de enkelte skoler og botilbud på vores hjemmeside. Du kan også finde os på Facebook og LinkedIn, hvor du kan følge med i vores hverdag, nyheder og jobmuligheder.

Praktiske oplysninger

Stillingen ønskes besat pr. 1. august 2024. Vi indkalder løbende til samtaler.

Det er tale om en fuldtidsstilling og bliver ansat under overenskomst med SL.

Du skal have kørekort, da kørsel med/til/fra elever i bil (skolens) kan være en del af arbejdet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Skoleleder, Daniel Nyborg Bendixen på mail danielb@behandlingsskolerne.dk og telefon, 2647 9664.

Eller

Souschef, Katrine Andersen på mail: katrinea@behandlingsskolerne.dk og telefon, 5189 7037.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.