Boliggården
Helsingør

Ejendomsfunktionær

BOLIGGÅRDENS DRIFT4 ANSÆTTER

Har du lyst til at blive en del af teamet i drift4’s største driftsområde? Så er det måske dig, vi søger, til en fast stilling som ejendomsfunktionær.

Teamet, der har ansvar for vores opgaver i: Nøjsomheden, Skrænten, Valhalla og en administrationsbygning, søger en ny kollega. Vi har 565 lejemål fordelt på ejendomme, der er bygget i perioden 1964-2017, så det er relativt nye og velfungerende boliger men med blandet vedligehold. Udearealerne er for en stor andel nyanlagt og har stor variation med sø, skrænt, biodiversitet og meget kuperet terræn.

Jobbet

Det du skal lave på en typisk uge er f.eks. følgende opgaver: affaldshåndtering, alle former for oprydning på udearealer, vedligeholdsopgaver som rensning af tagrender og holde kælderhalse fri fra smuds, græsslåning, tjekke varmecentraler. Indenfor laver vi alle former for beboerservice, som vi ikke behøver autoriseret håndværker til f.eks. skift af elpærer, blandingsbatterier, stille dørpumper, reparere postkasser, omdele diverse skrivelser til lejerne osv.

I sæsonen vil du indgå i vinterberedskabet.

Din arbejdstid er fast kl. 7-15.30 mandag til torsdag, og fredag kl. 7-12. Der er frokost kl. 12-12.30 og teamet lægger vægt på at spise sammen.

Arbejdsopgaverne planlægges af din driftslederassistent og eventuelle nye opgaver af vores sekretærer.

Kvalifikationer som er gode at have som ejendomsfunktionær

  • Erfaring med håndværksmæssige opgaver – gerne en faglig baggrund
  • Interesse for biodiversitet og viden om pleje og vedligeholdelse af grønne områder
  • Ikke har højdeskræk
  • Er fortrolig med it på brugerniveau
  • Har kørekort B

Du vil trives i jobbet, hvis du kan omgås mennesker fra alle nationaliteter og forskellige generationer og har lyst til at blive en del at et arbejdsfællesskab, hvor medarbejderne vægter det kollegiale højt. Det betyder også at vi er villige til at vente på den rette kollega og at sidemandsoplære dig i det du ikke selvstændigt kan løse fra starten af din ansættelse. Vi ved det er svært at skifte job, så vi tager godt imod dig.

Om Boliggården

Boliggården er med 6.200 lejemål det største almene boligselskab i Helsingør Kommune. I almene boliger er lejerne via lovgivningen om beboerdemokrati sikret medindflydelse på boligafdelingernes drift. Huslejen i boligerne dækker alene de udgifter, der vedrører den enkelte boligafdeling, idet ingen skal tjene på boligerne.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst mellem ESL, Ejendoms- og Servicefunktionærernes Landssammenslutning. Der ydes særskilt honorar for vinterberedskab.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Driftsleder: Pernille Aagaard på tlf: 3090 5103/mail pea@boliggaarden.dk (ferie i perioden 25/4-4/5) eller driftslederassistent Mads Schultz på tlf.: 2064 8714 (på barsel indtil 6.5.2024). Stillingen ønskes besat ultimo juni 2024 med start 1.8.2024. Samtaler afholdes løbende.

Kan du se dig selv som en del af vores team, så upload dit CV samt en kort beskrivelse af din motivation for at blive vores nye kollega. Benyt nedenstående link.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.