SCHOU COMPANY A/S
Kolding
SORTH & CO søger for SCHOU COMPANY A/S

Teamleder til økonomifunktion

Tal-nørd med fokus på debitorstyring

Schou er Nordens største leverandør indenfor non-food produkter. Sortimentet spænder bredt, og dækker kategorierne Bolig & Isenkram, Havemøbler, Have & Grill, Auto & Cykel samt Værktøj & Maskiner. Hovedkontoret ligger i lyse og venlige lokaler i Kolding sammen med det 3000 m2 store showroom, og der rådes over 80.000 m2 lager. Virksomheden omsætter for knap 3 mia. om året og består af ca. 400 medarbejdere.

Læs mere på www.schou.com.

Er du talnørd med en passion for at finpudse processer og skabe strømlinede arbejdsgange? Så inviterer Schou dig til at bringe din energi og ekspertise til deres Finance-afdeling. Som en nøglespiller i en virksomhed præget af innovation, tilbydes du en plads, hvor professionalisme møder humor, og hvor engagement og stærkt sammenhold er i centrum.

Finance-afdelingen består af 15 dygtige medarbejdere med ansvar for bogholderi og finans i samtlige selskaber, som spænder over Skandinavien, Tyskland, Sydafrika og Asien. Schou befinder sig midt i en spændende moderniseringsfase, herunder implementering af et nyt ERP-system.

Som teamleder for Accounts Receivable vil du være frontløberen for at indføre ”best practice” inden for debitorstyring. Din mission? At sikre fejlfrie processer for fakturering, reklamationshåndtering, indbetalinger og opfølgninger. Med ansvaret for et team på 6 dygtige medarbejdere, vil du bruge NetSuite til at forvandle eksisterende rutiner og bidrage til virksomhedens vækst. Samtidig fungerer finansfunktionen i Kolding som en global serviceudbyder og servicerer internationale datterselskaber.

Succeskriterierne for stillingen er implementering af nye processer i afdelingen, sikring af høj medarbejdertilfredshed i teamet, samt at sikre overholdelse af de aftalte deadlines i forbindelse med månedsluk og rapportering.

Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver:

  • Udvikling og forbedring af processer indenfor debitorområdet
  • Ledelse og motivation af et team på 6 medarbejdere, samt at sikre teamets succes og trivsel
  • Aktiv deltagelse i afdelingens opgaver med en "hands on"-tilgang
  • Samarbejde og kontaktperson til kreditforsikringsselskab og salgsorganisationen
  • Sikre overholdes af virksomhedens politikker og løbende forbedring af rapportering indenfor debitorområdet
  • Assistere Head of Finance og CFO med analyser, optimeringsopgaver samt forbedringsprojekter i afdelingen

Vi ser gerne, at du kan tilbyde:

Du har ledet et team indenfor økonomi og regnskab og har en betydelig erfaring på området. Du er omhyggelig, professionel og har en skarp sans for detaljer. Du evner at formidle komplekse emner og hjælpe andre med at forstå dem. Du er dygtig til at kommunikere med både kunder og kollegaer, og du evner at motivere dit team og samarbejde på tværs af organisationen.

Du har solid viden om økonomistyringssystemer og IT, og din forståelse for økonomi er dyb og nuanceret. Du er i stand til selvstændigt at håndtere debitorafstemninger, bogføring, fakturering, klagehåndtering og analyse af dataudtræk.

Du har minimum 3-5 års erfaring inden for finans, og du behersker både dansk og engelsk flydende, både mundtligt og skriftligt.

Hvad kan du forvente

Hos Schou bliver du en del af en dynamisk hverdag i et inspirerende miljø, med rig mulighed for faglig og personlig udvikling. Fleksible arbejdstider med mulighed for hjemmearbejde og et væld af personalegoder såsom sundheds- og pensionsordning, massage, kontorfitness, frugt- og grøntordning, rabataftaler og meget mere.

I forbindelse med etableringen af det nye hovedkvarter Vision Park i Kolding, bygges der faciliteter såsom padel- og pickleball baner samt et stort nyt fitnesscenter, der åbner i løbet af foråret.


Processen håndteres af konsulentfirmaet SORTH & CO. Såfremt du ønsker flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Søren Kjærgaard Kristiansen på SOR@sorthco.dk. Alle henvendelser behandles naturligvis gensidigt fortroligt. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mailadresse, du sender fra.