LOXAM A/S

Selvstændig mekanikeransvarlig søges til branchens bedste arbejdsplads i Kalundborg

I LOXAM A/S er vi meget mere end udlejning – og går hver dag på arbejde med det mindset, at relationen er vigtigere end ordren. Vi gør det som et team, hvor vi hjælper hinanden og har det sjovt mens vi arbejder – og har nu plads til en ny kollega på holdet.

Vi søger en selvkørende og engageret mekanikeransvarlig, som sætter en ære i at levere god kundeservice og høj kvalitet i sit arbejde, som altid får kunden til at smile stort tilbage.

Arbejdsopgaverne er...

Du kommer til at arbejde med alle former for reparation, service, vedligehold samt lovpligtige årseftersyn af entreprenørmateriel og andet materiel. Større reparationer kommer primært til at foregå fra vores eget værksted, men kan også forekomme ude på byggepladser hvor kunderne anvender materiellet.

Der er administrative og koordinerende opgaver forbundet med stillingen som mekanikeransvarlig. Du skal have grundlæggende færdigheder, så du selvstændigt kan tage initiativ til, at vores materielpark er udlejningsklar, og vores kunder får en god oplevelse med vores materiel. Du skal have lyst til at arbejde med IT, da du skal kunne registrere og behandle materieloplysninger i vores interne system. Du skal være struktureret i din måde at arbejde på, i forhold til de administrative opgaver, der ellers vil forekomme.

Med reference til afdelingschefen vil du være ansvarlig for følgende arbejdsopgaver:

  • Reparationer af materiel
  • Daglig vedligeholdelse af materielparken
  • Kvalitetskontrol af materiel, ISO proces
  • Sikkerhedskontrol af materiel
  • Reparationer og service ude på byggepladser
  • Administration af værkstedet og materiellet

Hvem er du?

Som mekanikeransvarlig i LOXAM kan din indgangsvinkel til jobbet være mange – da det er dit mindset og dig som person, vi lægger vægt på. Derudover er det vigtigt, at dine hænder er godt skruet på, og du trives med at arbejde effektivt og med et godt overblik. Vi forestiller os, at du er:

  • Entreprenørmekaniker, landbrugsmekaniker, smed eller med lignende uddannelse
  • Robust og tillidsvækkende
  • En ansvarsbevidst og smilende teamspiller
  • Mødestabil og god til at planlægge dine arbejdsopgaver
  • God til at holde orden og skabe struktur omkring dig
  • Serviceorienteret og kan rådgive kunder om løsninger af opgaver med henblik på udlejning og salg
  • Selvstændig og løsningsorienteret
  • Har kørekort (BE) og truckcertifikat er ønskeligt (du skal være parat til at tage trailer og truckkort)

Dit kommende team er...

Et hold, som vægter det gode samarbejde og den gode tone højt samt har fokus på at have det sjovt, mens vi arbejder. Alle er altid klar på at hjælpe hinanden og finde løsninger, som kan få dagen til at fungere bedst for alle. Vagtplanen laves i fællesskab, og sammen løser vi dagligdagens opgaver. Derudover går vi op i den gode kundeservice og stiller krav til det at følge retningslinjer, dokumentation og administrativ opfølgning, så vi sammen sikrer kvalitet og sikkerhed i vores arbejde og dermed sikrer, at alle kommer sikkert hjem fra arbejde hver dag.

Hvorfor blive en del af LOXAM…

... fordi vi går op i dig, dine kollegaer og vores kunder!

LOXAM A/S tilbyder dig et job i en stabil og stærk international virksomhed med gode udviklingsmuligheder. Vi lægger vægt på et uformelt arbejdsmiljø, hvor der er en positiv og humoristisk omgangstone. Du kommer ikke til at kede dig, da aktivitetsniveauet er højt, og vi samtidig gør os umage med at vægte kvaliteten, servicen og relationen højt.

Vi fejrer store som små succeser, går meget op i medarbejdernes sikkerhed, trivsel og arbejdsglæde, og kompetenceudvikler og træner løbende vores medarbejdere i at blive endnu dygtigere, hvorfor din personlige udvikling prioriteres.

Vi er Great Place To Work Certificeret, som betyder, at medarbejderne udtrykker en samlet stor glæde over at være en del af LOXAM og lægger vægt på, at de dagligt er med til at gøre en forskel, kan være sig selv og viser omsorg for hinanden samt oplever anerkendelse og fleksibilitet fra ledelsen. Læs mere om hos her: https://www.greatplacetowork.dk/certificerede-arbejdspladser/loxam og her: https://www.loxam.dk/job.

Arbejdsstedet er i vores afdeling i Kalundborg: Stejlhøj 24, 4400 Kalundborg. Åbningstid er kl. 06.30 til kl. 16.00, fredag kl. 15.00, og din arbejdstid vil være placeret i dette tidsrum.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt, men vi venter på den rette kandidater og afholder løbende samtaler. Du bedes sende dit CV via ansøgningsknappen nedenfor inden den 8. maj 2024.

Spørgsmål ang. stillingen kan rettes til afdelingschef Martin Kjeldsen på tlf. 61 20 08 59.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.