SDK Shipping A/S

Administrativ medarbejder til toldafdelingen i Køge

Vi søger en ny kollega med snarlig tiltrædelse til vores kontor i Køge.

Shipping Consultancy A/S er en del af SDK Gruppen. Vi er en dynamisk virksomhed i vækst, og da det for tiden går stærkt, søger vi en ny kollega, der har lyst til at arbejde i et internationalt miljø med mange forskelligartede opgaver indenfor administration og toldbehandling.

Vi forestiller os, at du har erfaring med toldbehandling. Herudover forventer vi, at du er god til at formulere dig i både skrift og tale på dansk og engelsk, samt at du er en habil bruger af IT – især Excel, som vi bruger en del.

Vi tilbyder en spændende hverdag, hvor dagene sjældent er ens, her vil du arbejde tæt sammen med vores engagerede kolleger og indgå i et professionelt, erfarent og kompetent team.

Dine primære opgaver bliver toldopgaver og vejledning i told/afgifter indenfor forskellige transportformer samt kontakt til de involverede myndigheder. Vi håndterer alt fra små leverancer til skibe i transit til store skibsladninger af gods til Skandinaviske havne. Ens for arbejdet med alle vores kunder er, at vi sikrer den rette vejledning og korrekt udført toldarbejde.

Dine personlige egenskaber og kvalifikationer

  • Erfaring med toldbehandling og bevillinger samt vejledning indenfor told/afgifter
  • Kendskab til toldbehandling i Sverige er en fordel
  • Du kan trives i et travlt miljø, hvor service og kvalitet præger hverdagen
  • Du er selvstartende samt kan arbejde struktureret og selvstændigt
  • Du er indforstået med at indgå i vores vagtordning
  • Du har som minimum B-kørekort

Vi kan tilbyde

  • Løn efter kvalifikationer + kompensation for deltagelse i vagtordning
  • Et spændende og uformelt arbejdsmiljø
  • En stilling, hvor ingen dage er ens, og hvor der er mulighed for udvikling
  • Sundhedsforsikring
  • Frokostordning
  • Arbejdsplads i Køge

Tiltrædelse

Vi ønsker, at du starter snarest muligt. Vi behandler løbende indkommende ansøgninger og opslaget er aktivt, indtil vi har fundet den rette kandidat.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Cecilie Jespersen, Head of Shipping Consultancy, på cje@sdkgroup.com eller 6037 3962.

Har du mod på nye og spændende udfordringer, så glæder vi os til at modtage din ansøgning og dit CV.


Om SDK FREJA

SDK FREJA Gruppen er en dynamisk virksomhed i vækst. Vi faciliterer samtlige aktiviteter indenfor logistik, shipping, charteringog services til cruiseindustrien i Nordeuropa.

Med rødder i det maritime Danmark kan vores historie dateres tilbage til 1876 til en lille lokal skibsmæglervirksomhed i Fredericia, der med tiden udviklede sig til at blive en væsentlig spiller inden for shipping og logistik.

SDK FREJA er en del af den familieejede koncern–A/S United Shipping and Trading Company Ltd (USTC). USTC er repræsenteret i mere end 30 lande via koncernens aktiviteter inden for olie & energi, shipping & logistik, rederi, risk management og IT.

USTC blev grundlagt i Fredericia i 1876. I dag består den familieejede koncern af velkendte virksomheder som Bunker Holding, SDK FREJA, Uni-Tankers, Selected Car Group og Unit IT og har på verdensplan 130 kontorer og mere end 3.500 medarbejdere.

USTC, der siden 1981 har haft hovedkontor i Middelfart, har en egenkapital på mere end 3 mia. kr. og omsatte i seneste regnskabsår for 76 mia. kr.