Kombinationen mellem faglig ledelse og undervisning

Da vores nuværende læringsansvarlig flytter til Nordjylland, søger vi en fagligt dygtig lærer med dansk som linjefag, der samtidig brænder for faglig ledelse og som har mod på at være skolens undervisningsfaglige fyrtårn. Du vil i samarbejde med skolelederen være bindeleddet mellem skolens undervisningsdel og ledelsesrummet.

Du kan gøre en forskel i hverdagen

Mange børn og unge kommer til os, når folkeskolen eller specialskolen ikke længere kan hjælpe dem. Vi tror på, at eleverne kan udvikle sig på trods af de udfordringer, de måtte stå overfor. Og det er her, at du kommer ind i billedet. Som vores nye kollega vil du være med til målrettet behandling og undervisning, men lige så vigtigt give vores elever håb, skabe tillid og nye venskaber. Vi giver ikke op, men tager ansvar.

På Fortuna Vanløse tilbyder vi individuel undervisning i små klasser. Vores dedikerede lærere og psykologer tilpasser undervisningen efter hver elevs behov. Vi arrangerer også ture ud af huset for at styrke elevernes sociale færdigheder i det offentlige rum. Hver elev har en behandlingsansvarlig psykolog, der samarbejder tæt med pædagoger og lærere for at forbedre elevernes mulighed for at lære. Vi giver børnene strategier og værktøjer, der øger deres selvværd og muligheder for at få et godt og selvforsørgende voksenliv.

Hvad kan vi tilbyde?

Vi underviser de af vores elever, der er undervisningsparate i små grupper à 1-5 elever med gode normeringer. Vi arbejder med synlige læringsmål, samt fast struktur bygget op om vores egen interne didaktiske undervisningsmodel ”den gode undervisningstime”. Vi er fagligt dygtige, derfor kan vi tilbyde en spændende arbejdsplads med masser af mulighed for at vokse både personligt og fagligt.

Vi har adgang til både hal, svømmehal, science-, fysik- & håndværk & designlokale, som vi deler med vores naboskoler, som også er en del af Behandlingsskolerne. Når eleverne har modstand på undervisningen, camoufleres den i stedet igennem temabaserede forløb og anden kreativ tænkning.

I ledelsesdelen er der muligheder for at udvikle og højne kvaliteten af vores tilbud, og du bliver som læringsansvarlig på Fortuna Vanløse en vigtig del af den udvidede ledelsesgruppe som består af skoleleder, ledende psykolog, souschef og psykologer. Du vil i denne funktion have mulighed for stort ansvar, samt at udvikle dine ledelsesmæssige kompetencer i tæt samarbejde og sparring med skolelederen. Du vil derudover have ugentlige 1:1 møder med skolelederen, til professionel udvikling og på løbende at blive klædt på til de opgaver, under funktionen.

Nogle af dine vigtigste opgaver som læringsansvarlig:

  • Tovholder på initiativer og processer, samt ansvarlig for udviklingsarbejdet vedr. bl.a. synlige læringsmål, den gode undervisningstime, strukturen for lektionernes opbygning
  • Observation af undervisning i klasserne – sparring med den enkelte lærer og/eller hele lærergruppen
  • Praktiklærer for lærerpraktikanter, samt stå for koordinering og modtagelse af disse
  • Oplæg på personalemøderne
  • Ansvarlig for at der er udarbejdet årsplaner i alle fag i Meebook ved skoleårets start.
  • Prøveansvarlig (overgangstest, terminsprøver og afgangsprøver)
  • Mødeleder på lærermøderne

Sammen med skolelederen forventes det, at du bl.a. skal:

  • Være sparringspartner ved ansættelse af undervisningspersonale
  • Kvalitetssikring af undervisningen
  • Den læringsansvarlige indgår i sparring vedr. pædagogiske, skolefaglige og personalemæssige problemstillinger

Er du vores kommende læringsansvarlig?

Vi søger en dygtig og dedikeret læringsansvarlig der kan indgå i team på vores skole, Fortuna Vanløse. Du vil blive en del af en social og fagligt velfungerende personalegruppe, hvor den kollegiale støtte og sparring er en vigtig del af hverdagen, og hvor udfordringer løses hurtigt ved god kommunikation og kort afstand mellem personale og ledelse.

Som læringsansvarlig på Fortuna Vanløse vil du komme i front for undervisningen på en dagbehandlingsskole, hvor fagligheden er i top, hvilket er kommet til udtryk i seneste undervisningstilsyn, hvor både det anmeldte og uanmeldte tilsyn afspejlede en undervisning, af høj kvalitet. (Denne rapport ligger tilgængelig på behandlingsskolerne.dk)

Du kan genkende dig selv i følgende:

  • Jeg brænder for faglig ledelse og på at være det faglige fyrtårn
  • Jeg er modig - ledelse kræver mod - og ikke bange for at indtage rummet og facilitere undervisningsmæssige udviklingsprocesser, hvor medinddragelse og samarbejde er nøgleord
  • Jeg besidder gode kommunikative kompetencer i såvel skrift som tale, i et strategisk og organisatorisk blik
  • Jeg sætter handling bag mine ord og sætter spot dér, hvor det i forvejen spirer og dér, hvor det er nødvendigt ift. den primære opgave

Vi har overenskomst med LC med hvad dertil hører af goder og vilkår. Derudover har vi god løn og morgenmads- og frokostordning, da vores medarbejdere spiser med eleverne.

Kort om Fortuna Vanløse

Fortuna Vanløse er i en proces, hvor vi udvider vores kapacitet på både elev- og personaledelen. Lige nu er vi en skole med ca. 40 elever, fordelt ud i fem teams, men fra næste skoleårs begyndelse udvider vi med et 6. team. Du vil blive kollega ind i en personalegruppe på ca. 30, der består af psykologer, lærere, pædagoger og miljøterapeuter.

Vi er et intensivt tilbud med en høj voksen-normering, hvor målet altid er at støtte eleven til at indgå i sammenhænge med andre elever. Hvorefter eleven enten udskrives til et mindre indgribende tilbud eller formår at komme ud med en fuld afgangseksamen i 9. eller 10. klasse. Vi optager elever på 0.-10. klassetrin, og vores elever er børn og unge med særdeles komplekse psykiske problematikker, heriblandt autisme, ADHD, tics, angst (OCD og andre), oppositionel adfærd, psykotiske lidelser samt depression.

I dag er Behandlingsskolerne Danmarks største private udbyder af dagbehandlingsskoler (behandlings- og specialundervisningstilbud) med eget behandlingscenter samt botilbud for unge og voksne samt STU-solist og aktivitetstilbud.

Du kan læse mere om de enkelte skoler og botilbud på vores hjemmeside. Du kan også finde os på Facebook og LinkedIn, hvor du kan følge med i vores hverdag, nyheder og jobmuligheder.

Praktiske oplysninger

Stillingen er fuldtid og ønskes besat pr. 01.08.2024. Vi indkalder løbende til samtaler ultimo april og primo maj.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Skoleleder, Daniel Nyborg Bendixen på mail: danielb@behandlingsskolerne.dk eller telefon: 2647 9664.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.