Terranor A/S
Bjæverskov

Deltids entrepriseassistent

Kunne du tænke dig at være med til at drive et vækstområde i én af Danmarks førende virksomheder inden for drift og vedligeholdelse af det danske vejnet? Så bliv en del af Terranor.

Vi søger en engageret entrepriseassistent, som har interesse i at være det administrative omdrejningspunkt i vores afspærringsafdeling i Bjæverskov.

Vi forestiller os en deltidsansættelse på 25-30 timer/uge.

Bliv en del af Terranor

Som entrepriseassistent kommer du til at arbejde tæt sammen med både kunder, myndigheder, underentreprenører og kollegaer, som varetager afspærringsopgaverne.

Du vil være den administrative og til tider praktiske back-up for entrepriselederne i forhold til at udarbejde rådighedsansøgninger, lettere bogholderiopgaver, lønadm. og div. ad hoc-opgaver.

Du vil derudover få indblik i vores planlægningskalender/ordrestyringssystem over både igangværende og nye opgaver, samt ressourcestyringen.

Gennem udvikling og sparring i et kompetent bagland hos Terranor ved vi, at vores styrke ligger hos vores kompetente medarbejdere. Derfor gør vi meget for at etablere et højt fagligt ståsted, hvor vores medarbejdere kan udvikle sig sammen. Vi har gode forhold, og vores medarbejdere har lyst til at blive hos os. Det er vi stolte af.

Er du den rette?

Det er vigtigt, at du arbejder godt under pres og trives i en travl hverdag, hvor tonen er uformel og humøret højt.

Din profil

  • Din uddannelsesmæssige baggrund ligger i den administrative boldgade
  • Du er en haj til IT
  • Du trives med mange forskelligartede opgaver og er ikke bange for at påtage dig nye
  • Du har en struktureret tilgang til opgaverne
  • Du er god til at skabe overblik
  • Du er samarbejds- og serviceorienteret

Vil du vide mere omstillingen, er du velkommen til at kontakte Entreprisechef Carl-Erik Hjortshøj Nielsen med spørgsmål på tlf. 6040 1619 eller carl.erik.hjortshoj@terranor.dk.

Vi holder samtaler løbende i takt med, at vi modtager ansøgninger fra egnede kandidater.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.