Har du interesse for specialområdet? Er du menneskeligt robust og har hjertet på rette sted? Og vil du hjælpe børn og unge med særlige behov godt på vej, så de kan leve op til deres fulde potentiale? Så vil vi tage godt imod dig og glæder os til et samarbejde.

Vi søger en god og stabil tilkaldevikar til vores fantastiske dagbehandlingsskole. Vi tilbyder et spændende og meningsfyldt job, der vil være med til at udvikle dig som enten er studerende på pædagog-/lærerseminariet, psykologistudiet eller ønsker mere erfaring indenfor feltet.

Vær med til at skabe et skolemiljø, der gør en forskel

Alle børn og unge rummer et potentiale, og på Kompasset hjælper vi dem med at folde det ud. Vi er en skole med 50-60 elever fordelt på 7 klasser. Kompassets elever er normaltbegavede med vanskeligheder indenfor ADHD, ADD, angst eller PTSD. Derudover har eleverne sidediagnoser og problematikker, der gør, at de udvikler sig bedst i et særligt tilrettelagt skoletilbud, hvor behandling prioriteres og vægtes højt.

Vores elever er heldigvis forskellige, selvom de kan have de samme diagnoser. Fælles for dem er, at de har potentialer, der med den rette kombination af undervisning og behandling kan føre dem stærkt på vej til et selvforsørgende og værdifuldt voksenliv. Det er vores fornemmeste opgave at være en del af den udvikling og rejse.

Vi søger en kollega, der

  • har pondus, overblik og et roligt temperament
  • er en tydelig voksen der har en anerkendende tilgang til elever, forældre og kollegaer
  • kan skabe positive relationer og samtidig sætte grænser på en naturlig og anerkende måde
  • kan møde eleverne i øjenhøjde i deres interesser med stort engagement
  • kan håndtere elever, der har det svært

Hvad kan vi tilbyde?

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med masser af mulighed for at udvikle sig både personligt og fagligt. Sammen med skoleledelsen vil du få mulighed for at præge din arbejdsplads og elevernes hverdag på skolen. Her er ikke langt fra idé til handling.

Vi har en god kollegagruppe, som arrangerer sociale sammenkomster i form af blandt andet julefrokost og sommerafslutning. Vi har fokus på, at vi hele tiden skal blive fagligt dygtigere, derfor afholdes der møder med fagligt oplæg hver tredje uge, månedlige interne kurser og uddannelsesdage på skolen en gang om året.

Praktiske oplysninger

Kompasset har adresse på Linde Allé 51, 2720 Vanløse. I forhold til opstart ønsker vi en medarbejder, som kan starte hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtale, og ansætter så snart det rette match er der.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Har du spørgsmål?

Du kan læse meget mere om Behandlingsskolerne på vores hjemmeside www.behandlingsskolerne.dk.

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte skoleleder, Karina Skov Hansen på mail karinash@behandlingsskolerne.dk eller på telefon: 52 13 87 04.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.