Hejmdal Privathospital A/S
Aalborg

Erfarne autoriserede psykologer søges til voksenområdet

Kan du se dig selv i et fællesskab med psykologer, speciallæger og sygeplejersker, der brænder for at gøre en forskel for mennesker med psykiske lidelser og deres pårørende?

Bliv en del af Hejmdal Aalborg

Som en del af vores klinik i Aalborg, kommer du til at arbejde sammen bred faggruppe af psykologer, læger og sygeplejersker. Vi lægger vægt på et stærkt fællesskab, hvor monofaglig og tværfaglig sparring er en central og naturlig del af hverdagen.

Dine opgaver består af et mix mellem psykopatologisk udredning, psykologisk undersøgelse og psykoterapi. Mere specifikt vil du:

  • Behandle patienter med svær funktionshæmning og klienter med lettere tilstande
  • Arbejde inden for diagnosegrupperne ADHD, autisme, belastningstilstande (inklusive PTSD), spiseforstyrrelser, angst, depression, OCD og/eller personlighedsforstyrrelser
  • Afhængig af kompetencer vil opgaver som konferenceledelse, supervision, undervisning mv. også være mulige

Erfaren psykolog som ønsker at gøre en forskel

Vi leder efter en dygtig psykolog, der er ivrig efter at anvende sine kompetencer til at gøre en positiv forskel for vores patienter. Vi lægger vægt på høj faglighed og sætter pris på en innovativ og sammenhængende tilgang til behandlingen.

Vi søger derfor dig som:

  • Er en dygtig, ambitiøs og dedikeret psykolog, der evner og trives med at arbejde med mennesker med forskellige psykiatriske diagnoser
  • Trives med selvstændige beslutninger og opgaver – og som samtidig indgår i en arbejdsplads, hvor konference samt mono- og tværfagligt samarbejde er afgørende
  • Trives med at arbejde i en privat virksomhed, hvor kundeservice, forretning og faglighed går hånd i hånd og der er kort mellem tanke til handling
  • Har en god skriftlighed og journalføringsmoral

Hvis du drømmer om at udforske nye muligheder eller prøve noget, du ikke har prøvet før, skal du også tage kontakt. Ingen drøm er for stor eller for lille til, at vi ikke kan undersøge mulighederne for at realisere din idé.

Hjertet af Hejmdal

Hejmdal Privathospital er Danmarks største psykiatriske privathospital med afdelinger i Aalborg, Aarhus, Odense og på Frederiksberg.

Vores tværfaglige og kompetente teams af dedikerede psykologer, speciallæger, læger, sygeplejersker og andre fagfolk udgør sammen en stærk faglig enhed med stort fokus på tværfagligt samarbejde.

Hejmdal Privathospital udreder og behandler børn, unge og voksne indenfor en bred vifte af psykiatriske tilstande inkl. bl.a. ADHD, autisme, depression, angst, personlighedsforstyrrelser, belastningsreaktioner og spiseforstyrrelser.

Vores fokus er at møde hver enkelt patient og deres familie med både ekspertise, omsorg og medmenneskelighed. Vi hjælper patienter fra både forsikringsselskaber, kommuner og regioner samt privatbetalende patienter.

I Hejmdal er vi ordentlige og ambitiøse, og vi tager ansvar og bruger vores handlerum. Arbejdsglæde er fundamentet for vores arbejdsdag, hvor vi altid stræber efter at hjælpe flest muligt, bedst muligt.

Vi kan have travlt, men vi tager os tid til fællesskab, humor, trygge rammer, godt kollegafælleskab, udvikling og uddannelse. Vi dyrker en kultur, der værdsætter og giver plads til innovative ideer samt medindflydelse.

Dit arbejdsliv

På Hejmdal Privathospital sætter vi høje standarder for faglighed og giver dig mulighed for at arbejde inden for dine styrkeområder. Som en integreret del af vores velfungerende tværfaglige miljø, kan du forvente fleksible rammer og kort vej fra idé til handling. Her har du en enestående chance for at præge dit eget arbejde. Derudover håber og forventer vi, at du har lyst til at deltage i den fortsatte udvikling af Hejmdal.

Hvis du har spørgsmål, inden du søger jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Klinikchef Ulrik Falentin Sund på telefon 40 23 43 68.

Praktisk

Arbejdstid: Fuldtid/deltid/konsulentstilling

Arbejdssted: Aalborg, Vestre Havnepromenade 1A

Ansættelsesdato: Snarest muligt

Ansøgningsfrist: Løbende ansøgning

Ansøgning og CV sendes via ansøgningsknappen


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.