Kognitiv Center København

Autoriseret psykolog til vikariat

Brænder du for at arbejde terapeutisk? Har du lyst til at indgå i et team med udredning og behandling af bl.a. stress, angst, OCD, depression og ADHD/ADD på specialistniveau?

Kognitiv Center København søger en psykolog, som er autoriseret eller tæt på at være det, og som har lyst til at videreuddanne sig inden for psykoterapi. Stillingen er tidsbegrænset til 9 måneder.

Om Kognitiv Center København

I Kognitiv Center København har vi specialiseret os i udredning og behandling af stress, angst, OCD, depression, belastningsreaktioner og livskriser samt i udredning og behandling af ADD/ADHD.

Klinikken består af to speciallæger, ni psykologer, én psykoterapeut, en sygeplejerske og ni psykologistuderende. Vi har et tæt tværfagligt samarbejde, og vi prioriterer, at vi løbende har tid til faglige drøftelser og sparring.

Vi udreder og behandler voksne. Vi tilbyder psykoterapeutisk behandling individuelt og i gruppe. Vi arbejder evidensbaseret med afsæt i kognitiv adfærdsterapi, herunder mindfulness, metakognitiv terapi, ACT, compassionfokuseret terapi og skematerapi. Når der er behov for det varetager vi sideløbende medicinsk behandling på speciallægeniveau.

Kognitiv Center København varetager supervision af både læger og psykologer og på alle niveauer. Herudover har vi mange undervisningsopgaver.

Faglig udvikling og videreuddannelse af vores medarbejdere er vigtig for os, og vi tilbyder undervisning, supervision og løbende sparring ved psykolog eller speciallæge samt andre former for kompetenceudvikling.

Vi har daglig behandlingskonference, ugentlig formaliseret undervisning, ugentlig intern supervision og månedlig ekstern supervision. Som led i kompetenceudvikling har vi sidemandsoplæring med deltagelse i udredende og psykoterapeutiske samtaler samt deltagelse som co-terapeut i gruppeterapi.

I dagligdagen prioriterer vi vores trivsel højt. Vi har et godt arbejdsmiljø og har fokus på åbenhed, dialog og medindflydelse.

Vi forventer, at du:

  • Er autoriseret psykolog (eller tæt på at være det)
  • Brænder for at arbejde psykoterapeutisk og har lyst til at videreuddanne dig inden for psykoterapi
  • Har lyst til at være en del af et tæt tværfagligt team
  • Har interesse for og evt. kendskab til kognitiv adfærdsterapi og mindfulness
  • Som person er engageret og har gode samarbejdsevner

Vi tilbyder:

  • En arbejdsplads med fokus på gode arbejdsforhold og trivsel
  • Tæt tværfagligt samarbejde på et højt fagligt niveau
  • Et godt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kollegaer
  • Gode muligheder for supervision og efteruddannelse

Praktiske oplysninger

Grundet barselsorlov søger vi en psykolog til et vikariat på fuld tid. Stillingen er tidsbegrænset til 9 måneder med tiltrædelse den 01.05.2024 og ophører den 31.01.2025. Løn og ansættelsesforhold efter aftale.

Ansøgning

Ansøg via QuickApply-ansøgningsknappen ”Ansøg”.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 23 60 98 00.

Ansøgninger modtages løbende og der afholdes løbende ansættelsessamtaler.


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.