Hejmdal Privathospital A/S
Viby J

Speciallæge i voksenpsykiatri til privathospital i Aarhus

Kan du se dig selv i et fællesskab med speciallæger, psykologer og sygeplejersker, der brænder for at gøre en forskel for mennesker med psykiske lidelser og deres pårørende? Så er du måske vores nye speciallæge i voksenpsykiatri til vores afdeling i Aarhus.

Fagligt stærk speciallæge med hjertet på rette sted
Vores kommende speciallæge i voksenpsykiatri er fagligt dygtig og god til at skabe relationer både til patienter og kollegaer.

Du har fokus på effektive og virksomme behandlings- og udredningsforløb for voksne, og du ønsker et arbejdsliv med mere patientkontakt og mindre administration.

Uanset om du betragter dig selv som almen-psykiatrisk generalist eller foretrækker en bestemt patientgruppe, vil du få mulighed for at se patienter, der passer til dine præferencer, da vi spænder bredt i de diagnosegrupper, vi behandler i klinikken. Det betyder også, at stillingen både kan være relevant for dig med stor erfaring som speciallæge i voksenpsykiatri og for dig, der er uddannelseslæge og snart bliver speciallæge.

Stillingen kan tilsvarende sammensættes, så ansættelsen kan være på fuld tid eller deltid efter dine ønsker.

Hjertet af Hejmdal
Hejmdal Privathospital er Danmarks største psykiatriske privathospital med afdelinger i Aarhus, Aalborg, Odense og på Frederiksberg.

Vores tværfaglige og kompetente teams af dedikerede speciallæger, læger, psykologer, sygeplejersker og andre fagfolk udgør sammen en stærk faglig enhed med stort fokus på tværfagligt samarbejde.

Hejmdal Privathospital udreder og behandler børn, unge og voksne indenfor en bred vifte af psykiatriske tilstande inkl. bl.a. ADHD, autisme, depression, angst, personlighedsforstyrrelser, belastningsreaktioner og spiseforstyrrelser.

Vores fokus er at møde hver enkelt patient og deres familie med både ekspertise, omsorg og medmenneskelighed. Vi hjælper patienter fra både forsikringsselskaber, kommuner og regioner samt privatbetalende patienter.

I Hejmdal er vi ordentlige og ambitiøse, og vi tager ansvar og bruger vores handlerum. Arbejdsglæde er fundamentet for vores arbejdsdag, hvor vi altid stræber efter at hjælpe flest muligt, bedst muligt.

Vi kan have travlt, men vi tager os tid til fællesskab, humor, trygge rammer, godt kollegafælleskab, udvikling og uddannelse. Vi dyrker en kultur, der værdsætter og giver plads til innovative ideer samt medindflydelse.

Dit arbejdsliv

På Hejmdal Privathospital sætter vi høje standarder for faglighed og giver dig mulighed for at arbejde inden for dine styrkeområder. Som en integreret del af vores velfungerende tværfaglige miljø, kan du forvente fleksible rammer og kort vej fra idé til handling. Her har du en enestående chance for at præge dit eget arbejde. Derudover håber og forventer vi, at du har lyst til at deltage i den fortsatte udvikling af Hejmdal.

Som speciallæge er faglighed og personlighed to afgørende faktorer. Du skal have evnen og lysten til at holde den faglige fane højt, og du skal trives i et tæt tværfagligt samarbejde med dine kolleger. Vi vægter alle i klinikken, at vi gør os umage, vores samarbejde er præget af gensidig respekt, og vi har en uhøjtidelig omgangsform.

Iris Dam, Klinikchef

Din faglige og personlige udvikling er vigtig for os, og du får derfor udarbejdet en karriereplan, som sikrer, at du fortsat efteruddannes og udvikler dig som speciallæge. Hos os får du derudover mere patientkontakt og mindre administration.

Hvis du har spørgsmål, inden du søger jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Klinikchef Iris Dam på telefon 61 26 58 74 eller Cheflæge Stavros Papaioannou på telefon 31 48 42 03.

Praktiske oplysninger

Arbejdstid: Fuldtid/deltid/konsulentstilling

Arbejdssted: Skanderborgvej 213, 8260 Viby J

Ansættelsesdato: Snarest muligt

Ansøgningsfrist: Løbende ansøgning

Ansøgning: Ansøg via knappen ”Ansøg”.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.