Opret dit CV i dag – så kan dit job komme flyvende

Så snart du opretter dit CV hos Jobindex, går 40 JobMatch-eksperter i gang med at lede efter dit drømmejob. Du vælger selv, om du også vil være synlig for virksomheder, der søger i CV'er. Det hele er gratis – og lidt nemmere, end selv at søge job, ikke?

Følg 3 lette trin

Udfyld jobønsker, erfaring, og hvor i Danmark du vil arbejde – så er du med i puljen, når vi matcher drømmejob med CV’er.

Kom med i søgningerne

Når du opretter dig, så kan virksomheder og recruitere også se dit CV i deres søgning. Du afgør, om din kontaktinfo skal vises.

Tusindvis af job – også et til dig

Hver måned kontakter vi ca. 87.000 personer på deres CV med et ledigt drømmejob, der passer til deres jobønsker. Opret dig, så hører du fra os, når vi har et match.

Vi matcher drømmejob med jobønsker og CV

Vores 40 specialister matcher de jobønsker, som passer bedst til hvert job – og så sørger vi for kontakten mellem ansøger og virksomhed. Det er hurtigt, enkelt – og du bestemmer selv, hvor anonym du vil være.

Har du allerede et CV på LinkedIn eller Jobnet?

Du kan hente et CV, som du allerede har online, og lægge det direkte på Jobindex. Det er nemt, og så er du straks synlig for virksomheder, der selv leder efter nye medarbejdere.