Opret dit CV nu – så kan drømmejobbet komme flyvende

Kom lettere i betragtning til job, når du har et online CV hos Jobindex – uden at du behøver være opsøgende. For ikke nok med at landets virksomheder har adgang til dig her, så har vi en hel afdeling af rekrutteringskonsulenter, der hver dag matcher og kontakter profiler med relevante jobmuligheder. Skal de også finde dig?

Følg 3 lette trin

Udfyld jobønsker, erfaring og geografi (evt. hvor langt fra din bopæl, du vil arbejde) – så er du med i puljen, når vi matcher drømmejob med CV'er.

Bliv fundet af flest

Nævn gerne dine brancher, om du har ledererfaring eller variationer over jobtitler – så dukker du hurtigt op, når der søges efter en som dig.

Tusindvis af job – også et til dig

Hver måned kontakter vi ca. 72.500 personer med et job, der passer til deres ønsker. Opret dig, så hører du fra os, når vi har et godt match.

Sådan matcher vi drømmejob med CV

Vi er 40 rekrutteringskonsulenter, der dagligt matcher ledige stillinger med folk som dig. Når vi finder et match, sætter vi dig og virksomheden i kontakt med hinanden. Ofte opfordrer vi dig til at søge jobbet tidligt i processen. Vi matcher og er opsøgende på dine vegne – alt det kræver er dit CV på Jobindex.

Har du allerede et CV på LinkedIn eller Jobnet?

Du kan hente et CV, som du allerede har online, og lægge det direkte på Jobindex. Det er nemt, og så er du straks synlig for virksomheder, der selv leder efter nye medarbejdere.