Jobindex' markedsføring


Jobindex bruger et tocifret millionbeløb på markedsføring hvert år. Pengene bliver primært brugt på TV-reklamer og online marketing, suppleret af printannoncer i mindre omfang. Formålet er at styrke vores image og skaffe flere kvalificerede jobansøgere til vores kunder.

Jobindex' TV-kampagne

Jobindex sætter fokus på jobglæde i vores nuværende kampagne. Det gør vi, da jobglæde bliver en af de vigtigste faktorer for rekruttering og fastholdelse af medarbejdere fremover. Dette, da kandidatmængden bliver mindre de kommende år, og der derfor skal mere til at tiltrække de rigtige kandidater. Samtidig har vi en holdning til, at jobglæde er vigtig – både for den enkelte ansatte og virksomheden som helhed. I starten af 2018 lancerede vi evalueringer af arbejdspladser, som er med til at øge synligheden om forholdene på de danske arbejdspladser. Vores kampagne skal støtte udbredelsen af evalueringerne og inspirere hver og én af os til at tænke over, hvad der har betydning for vores jobglæde – og hvad vi selv kan gøre for den.

Vores TV-spots sætter fokus på forskellige arbejdssituationer, som mange formentlig kan genkende sig i. Alle situationer dækker over parametre, som en virksomhed kan evalueres på.

Jobindex er Danmarks ubestridt største rekrutteringsnetværk, og vores fokus er på at udbygge denne position til glæde for de virksomheder, der bruger Jobindex. Vi tror på, at vores TV-kampagne tiltrækker endnu flere af de mest kvalificerede jobsøgende. Vi vil samtidigt hjælpe de virksomheder, som skaber nogle gode ramme for deres medarbejdere ved at fremhæve de gode eksempler. Samtidig vil vi forsat have fokus på, at Jobindex er virksomhedernes komplette rekrutteringspartner, som kan hjælpe med såvel generalister som specialister.

Derudover vil vi også reklamere for vores forskellige tjenester, som fx Tjek din løn og Personlighedstest.

Online annoncering

En vigtig del af vores online markedsføring er søgeord på de store søgemaskiner. De fleste steder kommer Jobindex frem som den første eller i hvert fald en af de første jobsites, når man søger efter ordet "job", og det er en af de vigtigste kilder til trafik på Jobindex. Se, hvordan det ser ud, når man søger efter ordet "job" på hhv. Google og Bing.

Den mest effektive online markedsføring er dog vores egen. Vi udsender hver morgen ca. 250.000 Jobagenter med nye jobannoncer, vores nyhedsbrev til brugere når ud til ca. 400.000 personer, og vores website bliver besøgt af ca. 800.000 unikke brugere hver måned. Vi har gang på gang fundet ud af, at markedsføring på vores egen site er lige så effektiv som en TV-kampagne.

Samarbejdspartnere

Udover vores bannerannoncer samarbejder Jobindex også med nogle sites, der viser vores jobannoncer i deres eget design. Det betyder, at brugerne kan finde vores jobannoncer på nogle af de største sites i Danmark. Derudover vises alle jobannoncer i Københavnsområdet på jobindex.dk også på jobbsafari.se, som er vores svenske site.

Annonce: