Tilmeld jobside til internet-robot


Tilmeld jobside til internet-robotten

Ved at tilmelde sig accepterer man, at jobannoncerne bliver placeret i en frame med vores sædvanlige header med en giraf og en bannerannonce for oven.

For rekrutteringsfirmaer koster det 25.000 kr. pr. år at være tilmeldt internet-robotten. For andre firmaer er det fortsat gratis.

Firmaer, der har deres egen job-side med job-annoncer på internettet, kan tilføje job-siden til databasen over job-sider, så vil den automatisk blive scannet hver nat, og nye ledige job vil automatisk blive tilføjet til Jobindex. Jobannoncerne vises på Jobindex i 3 uger og bliver derefter automatisk slettet.

Jobindex internet-robot kan scanne tre forskellige typer af job-sider: sider med links, sider med overskrifter, og kombi-sider med både links og overskrifter.

En side med overskrifter er en enkelt side, der indeholder alle firmaets ledige stillinger. Disse sider er vanskelige at scanne, fordi det kan være vanskeligt at skelne hovedoverskrifter med job-titler, og almindelige underoverskrifter og fremhævet tekst. Hvis man laver sådan en job-side anbefales det at tilføje name-tags rundt om hver job-overskrift (<A NAME=name>Job-titel</A>), så er man sikker på at internet-robotten vil finde de rigtige job-overskrifter, og det betyder også at folk kan hoppe direkte fra Jobindex hen til det ønskede job. Cultivators job-side er et eksempel på en job-side med overskrifter.
En side med links er en oversigts-side, der indeholder links til forskellige undersider, hvor de de enkelte job-annoncer er. Cybercitys job-side og Novo Nordisk A/S' job-side er eksempler på job-sider med links.
En kombi-side med både links og overskrifter er også en enkelt side, der indeholder alle firmaets ledige stillinger, med den tilføjelse at der øverst på siden findes en list med links, der gør det muligt at hoppe direkte hen til de enkelte ledige job. Kombi-sider kombinerer fordelene ved de to andre typer, og er samtidig den type, der er nemmest for internet-robotten at scanne.
Endelig er der visse rekruteringsfirmaer og store koncerner, der har så mange ledige stillinger at de ikke kan klare sig med en enkelt jobside men i stedet har flere forskellige jobsider. Et eksempel på dette er Proffice, der har fordelt jobannoncerne på forskellige jobsider afhængigt af job-kategorien og området. I disse tilfælde skal hver enkelt jobside tilmeldes for sig. Hvis man senere ændrer i strukturen i jobsiderne er det vigtigt at man tilmelder alle jobsiderne igen, da vores programmer ellers vil tro at nogle af jobsiderne er blevet fjernet.


Firmanavn:

Adresse:

Postnummer og bynavn:

Telefon:

Hvis firmaet har afdelinger flere steder i landet bør man angive adresse, postnummer og bynavn på hovedkontoret. Bynavnet på arbejdsstedet skal så fremgå af job-titlerne hvis arbejdsstedet ikke er på hovedkontoret. Job-titlerne på job-siden bliver scannet for bynavne, og programmet genkender de fleste danske bynavne.

Personaleansvarlig:

E-mail adresse på personaleansvarlig:

Tilmelding til nyhedsbrev:
Nyhedsbrevet udkommer hver anden måned og indeholder informationer om nye produkter og andre informationer, der interesserer vores kunder og firmabrugere.

Webmaster:

E-mail adresse på webmaster:

Sæt kryds hvis du gerne vil kontaktes med yderligere information om Jobindex:

Sæt kryds her hvis firmaet er et rekrutteringsfirma, der fortrinsvis rekrutterer medarbejdere for andre firmaer:
For rekrutteringsfirmaer koster det minimum 25.000 kr. pr. år at være tilmeldt robotten. Den præcise pris afhænger af det forventede antal stillingsannoncer. Når du er færdig med tilmeldingen vil du blive kontaktet af en af vores medarbejdere som vil aftale de præcise vilkår med jer. I kan også selv kontakte vores salgsafdeling på telefon 38323355 eller via E-mail salg@jobindex.dk.

Default job-kategori:

Alle job-annoncerne for firmaet bliver placeret under den valgte job-kategori. Derudover bliver annoncerne også scannet for nøgleord, og placeret under den job-kategori som matcher. Hvis et computerfirma søger efter en salgschef vil annoncen altså automatisk blive placeret både under "Computer og EDB", "Salg og Marketing" og under "Lederstillinger". Default job-kategorien skal altså nærmest betragtes som firmaets branche. Hvis der ikke er en branche, der passer, så vælg "Øvrige stillinger" og send os evt. en mail.

Job-side URL (for eksempel http://www.firmanavn.dk/job.html):

Hvis siden består af frames skal man angive URL-adressen for den inderste frame der indeholder selve jobtitlerne.

Job-siden indeholder:

 


Hjemmeside URL (for eksempel http://www.firmanavn.dk/):

Firmanavn: