Jobannonce


Orkla CareDygtig projektleder til marketing og innovation

Orkla Care, Vallensbæk Strand

Har du lyst til at arbejde med innovationsprojekter inden for FMCG-branchen? Er du skarp på at styre timelines og projekter i en organisation, hvor innovation er i højsædet? Så har du lige nu chancen for at påbegynde en karriere som projektleder i et af Nordens førende mærkevareselskaber; Orkla Care Danmark.

Som projektleder bliver det din primære opgave at lede på tværs af teams i en stor koncern med mange businessunits og leverandører på forskellige markeder og lokationer rundt om i verden. Det betyder, at du kommer til at tiltræde en spændende stilling med muligheden for at rejse rundt og opleve Orkla fra flere sider både i Danmark og i udlandet.

Du bliver ansvarlig for styringen af tildelte projekter, hvor du i samarbejde med brand managers i marketingafdelingen skal drive spændende innovationer frem i Orkla Care Danmark.

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!