Jobannonce


Jammerbugt KommuneEngageret skoleleder til Gjøl skole i Aabybro

Jammerbugt Kommune

Kan du sætte retning og lede den fortsatte udvikling af Gjøl skole, så børnene opnår den trivsel og læring, de har fortjent? Vi har en spændende lederstilling i et aktivt lokalsamfund ’lige ved fjorden’, der giver dig muligheden.

Jammerbugt Kommune insisterer på at have attraktive skoler i levende lokalsamfund. Gjøl Skole med dens tilhørende børnehave, vuggestue og SFO er i dag et godt eksempel på, at det kan lade sig gøre. Byens borgere, foreninger og erhvervsliv bakker aktivt op om den lokale skole og dens dagtilbud. Desuden er medarbejdernes kompetencer løbende udviklet, hvorfor skolen er rigtig godt rustet til de mange forventninger en moderne folkeskole mødes med.

Vi har mange ønsker til vores kommende leder. Du brænder naturligvis for den samlede skole og kan se de styrker og potentielle synergier, der er i at drive en mindre skole med børn fra vuggestuealderen til og med 6. klassetrin.

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!