Jobannonce


Struers ApS
Project Sourcing Manager

Struers ApS, Ballerup

Har du overblik og drive til at nå egne og fælles mål? Arbejder du selvstændigt, og har du øje for godt købmandskab?

Vi søger en dygtig Project Sourcing Manager, som skal styre indkøb, koordinering og forhandling af Struers indkøb til udviklingsprojekter for vores forretningsenheder i Danmark og Tjekkiet. Du vil referere til Global Sourcing Manager og bliver en del af et team på 5 personer, som er en del af Global Supply Chain (ca. 30) globalt.

Som Project Sourcing Manager får du ansvar for indkøb og koordinering af sourcing og supply chain's tværfunktionelle aktiviteter i produktudviklingsprojekter. Arbejdet vil foregå i tæt samarbejde med Supply Chain, R&D og Product Marketing. Produktudviklingen arbejder efter en forretningsorienteret projektmodel, og du kommer til at deltage i projekter, varetage projektindkøb og drive sourcing-aktiviteterne igennem alle faser af produktudviklingen fra konceptfase til lancering.

Struers ApS

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!