Jobannonce: Souschef søges til hotel med gourmetrestaurant i Nuuk, Grønland

Hotel Hans Egede A/S

Souschef søges til hotel med gourmetrestaurant i Nuuk, Grønland

Robust, faglært og innovativ kok, med appetit på store oplevelser i Grønland, søges til stillingen som souschef på det 4-stjernede Hotel Hans Egede med international gourmetrestaurant ”Spisestedet Sarfalik” samt en A Hereford Beefstouw restaurant og et 5-stjernet kursus- og konferencecenter, i Grønlands hovedstad Nuuk.

Spisestedet Sarfalik er flagskibet, når det gælder innovativ grønlandsk gastronomi - vi vil være Grønlands gastronomiske værksted og tilbyder dig en lederstilling blandt nyskabende kokke, der har mod og evne til at udfordre egne og vore store ambitioner.

Løn efter kvalifikationer og erfaring. Møbleret bolig, for hvilken der betales huslejer efter gældende regler, stilles til rådighed, ligesom der sørges for rejseomkostninger i forbindelse med tiltrædelsen.